DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ava DuVernay a Naomi című képregényadaptáción dolgozik a CW számára

hírek | 2020. december 5. 14:31 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Ava DuVernay a New Gods mozifilm rendezése, valamint a DMZ minisorozat mellett egy újabb DC produkción is elkezdett dolgozni, mégpedig a Naomi című sorozaton a CW számára. DuVernay az Arrow írójával és társ-executive producerével, Jill Blankenshippel működik közre a tinédzser szuperhős történetének elmesélésében.

A sorozat egy kamaszlányról szól, akinek az utazását követhetjük nyomon az északnyugati kisvárosból egészen a multiverzumig. Amikor egy természetfeletti jelenség felrázza a szülővárosát, Naomi útnak indul, hogy feltárja a jelenség forrását, de amit talál az megkérdőjelez mindent, amit a hőseinkről eddig hittünk.

A projekt Brian Michael Bendis és David F. Walker 2019-es képregénysorozatát adaptálja, és DuVernay cége, az Array Filmworks valamint a Warner Bros TV közreműködésében készül. Sarah Bremmer és Paul Garnes producerként vesznek részt a munkálatokban az Array Filmworks képviseletében.

Ez már a harmadik DC projekt, amit a CW ebben a szezonban elindít. Nemrég értesültünk arról, hogy a csatorna egy Wonder Girl sorozat fejlesztésébe kezdett bele, illetve itt van még a Painkiller című Black Lightning spinoff, ami a Jordan Colloway által játszott karaktert helyezi a középpontba.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

1 komment a(z) "Ava DuVernay a Naomi című képregényadaptáción dolgozik a CW számára" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük