DC Magyarország

Minden, ami DC!

Zack Snyder az Igazság ligája újonnan forgatott jeleneteiről és Joker visszatéréséről beszélt

érdekesség, hírek | 2020. november 14. 13:12 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Zack Snyder a tegnapi nap folyamán a Beyond The Trailer youtube csatorna vezetőjének, Grace Randolphnak adott interjút, ahol túlnyomórészt természetesen a jelenleg utómunkálatok alatt álló Snyder Cutról volt szó.

Ahogy azt már egy ideje tudjuk, a Jared Leto által játszott Joker is fel fog tűnni a filmben. Snyder ezzel kapcsolatban is elárult pár részletet. A szavaiból az vehető ki, hogy Letonak mindössze egy jelenete lesz a filmben, és azt is megtudtuk, hogy a karakter új kinézetet kap, hiszen a cselekmény szerint eltelt már egy kis idő a 2016-os Öngyilkos osztag eseményei óta, és most egy sokkal megviseltebb Jokerrel találkozhatunk majd. Randolph az interjú során elárulta, hogy ő már látta a szóban forgó új külsőt, és elmondása szerint olyan kreatív kinézetet kapott a bűn bohóchercege, mintha egy videojátékból lépett volna elő, de ez alatt nem azt érti, hogy egy játékból merítettek inspirációt a karakter kinézetéhez.

Snyder azt is tisztázta, hogy a négy órás játékidőből mindössze 4-5 percet tesznek majd ki azok a jelenetek, amelyek a mostani utóforgatások gyümölcsei. Az, hogy a többi jelenetet leforgatta már évekkel ezelőtt, csak az ő filmkészítési módszerét tükrözi, ő ugyanis akár a stúdió akaratával harcolva leforgat mindent, amit szeretne, akkor is, ha tudja, hogy nem tehet bele mindent a filmjei moziváltozatába, hiszen egy későbbi bővített kiadásnál jól jöhetnek a pluszba leforgatott képsorok. Így volt ez a Watchmen – Az őrzők és a Batman Superman ellen esetében is, és ez alól az Igazság ligája sem kivétel, csupán abból a szempontból, hogy itt egy teljesen másik filmet láthatunk a moziváltozathoz képest.

Érdekesség gyanánt a rendező azt is elmesélte, hogy a filmben látott jelmezek nagy része az archívumban porosodott négy éven keresztül, és olyanok is voltak, amelyeket különböző múzeumokból és tárlatokról kellett visszaszerezzenek a pótforgatásokra.

Szintén okozott egy kis bonyodalmat, hogy Snyder szeretett volna egy rövid jelenetet leforgatni Ezra Millerrel is, ő azonban Londonban tartózkodott a Legendás állatok harmadik részének forgatásán, és az utazás a koronavírus járvány miatt nem volt kivitelezhető. A rendező ezt úgy oldotta meg, hogy Zoom-on keresztül instruálta a Legendás állatok 3 stábját, hogy forgassák le a szóban forgó képsorokat Ezrával, és így végül elkészülhetett ez a jelenet is az Igazság ligájához.

Az interjú végén a rendező kitért arra, hogy november 17-e elég fontos dátum a film szempontjából, nem csak azért, mert ez volt a 2017-es mozis változat premiernapja, hanem ezen az évfordulón öltött akkora méreteket a #ReleaseTheSnyderCut rajongói kampány, hogy arra már a Warner Bros. is felfigyelt, és zöld utat adott a projektnek. Erről a jeles napról idén is megemlékezik a rendező, és tartogat meglepetéseket a számunkra.

Az elmúlt hetekben némi aggodalmat okozott az augusztusban bemutatott trailer lekerülése az HBO Max platformjairól, de mint kiderült, csupán az előzetesben hallható dallal adódtak jogi problémák. Úgy tűnik, ezeket sikerült megoldani, hiszen Zack beharangozta, hogy kedden visszakerül az előzetes az internetre, és visszafogott utalásokat tett arra, hogy talán nem ugyanazt a videót fogjuk kapni, hanem néhány képkockányi eltérést felfedezhetünk majd. Emellett a rendező a Vero közösségi oldalán tartani fog egy streamet, ahol kockáról kockára kielemzi és végigkommentálja az előzetest, vagyis számíthatunk új érdekességekre és információkra ezzel kapcsolatban. A trailer mellé pedig szintén kedden lát majd napvilágot egy körülbelül másfél perces kisfilm, ami a Snyder Cut verzióért indult rajongói mozgalomnak állít emléket.

A Zack Snyder’s Justice League valamikor 2021-ben érkezik az HBO Maxra, először négy darab egyórás epizódra bontva, később pedig egyetlen négy órás filmként is. A pontos premierdátum egyelőre nem ismert, de talán ez kedden megváltozik.

(Forrás: Beyond The Trailer)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

1 komment a(z) "Zack Snyder az Igazság ligája újonnan forgatott jeleneteiről és Joker visszatéréséről beszélt" című bejegyzésnél

  1. DC-nél nagyon félrementek a dolgok. Valahogy nem sikerül elkapniuk az érzést…. szerintem ott a baj, hogy egyszerre akarnak megfelelni a fanatikus kockáknak meg az átlagnézőnek és ezért végül egyiknek sem sikerül. Elszúrják a karakterket. Wonder woment elkapták, meg supertment is kb., Aquamennél rájöttek hol a hiba, hogy nem elég “kemény” karakter, de ostobának nem kellett volna lenni. A másik hibájuk, ami még nagyobb az a zöld lámpás karakter, hogy miért kellett egy ilyen gyerekes idióta karaktert csinálni szerencsétlen rayen goslingnak. Hiteltelen az egész. És itt már bejönt a piszi is részemről. Én anno igazság ligájáról előrször akkor hallottam mikor ment egy mese a tv-be. Abba nem volt aquamen, egy ilyen szárnyas csaj volt, és fekete volt zöld lámpás és én az hittem a karakter eleve fekete, így az volt furcsa hogy fehér lett, azon túl hogy idióta mikor megfilmesítették. Az a mese igazság ligásabb volt mint a film, ami az a mese mellett szánalmasnak hat ha egymás mellé tennénk. de mikor jön a piszi és hogy bőrszínt vált azzal variálnak egy karakter kapcsán, nem az a lényeg hogy fehér, kék sárga vagy fehér bőrű, hanem csak hogy hogyan ismerted meg. ezért keleltt volna fekete karakter zöld lámpásnak, fanokat leszámítva zöld lámpás szerintem sokaknak nem volt meg amíg filmen nem látták, az átlag nézőnek nem nagyon, ismerte, de lehetett volna fektetén behozni, sőt kelett volna, ennek kapcsán én személy szerint, Idris Elba-ból csináltam volna zöld lámpást, és egy kemény karaktert írni neki, nem pedig egy retardáltat 🙂 belőle nagyon jó zöld lámpás lett volna szerintem. Flash meg hát, nem is tudom, simán csak idegesítő, és itt b@sszák el, pókembert is, hogy meg akarnak felelni a kockafanoknak, akiknek amúgy is tök mind1 mert úgyis úgyis megnézik, és így is úgy bele fognak kötni mert nem pont úgy van a mint a képregénybe, de ez semmi nem számít, mert a következőn is ott lesznek az első sorban, csak nyavaolygnak meg hülye petíciókat irogatnak, a képregényekben pókember is meg flesh is egy idióta hülyegyerek, és ezért a filmekben is az, és ez a hiba, itt van elszúrva ezért nem működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük