DC Magyarország

Minden, ami DC!

Spinoff sorozatot kaphat Painkiller a Black Lightning sorozatból

hírek | 2020. november 12. 22:36 | 2 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A CW csatorna elkezdte a Painkiller című Black Lightning spinoff fejlesztését, ami a Jordan Calloway által játszott karaktert helyezné a középpontba. A jelenleg futó negyedik évad hetedik epizódja lesz a spinoff úgynevezett backdoor pilotja, vagyis ez fogja felvezetni a karakter önálló történetét. A csatorna korábban hasonlóan alapozta meg a Green Arrow and The Canaries című Arrow spinoffot is, aminek a megvalósulása még mindig kérdéses.

“Khalil Payne egy fiatalember, akit kínoz a bűntudat a sötét múltja miatt, korábban ugyanis Freeland Cityben a Painkiller nevű szuperképességű gyilkológépként tevékenykedett. Painkillerként egyszerre volt Tobias Whale bandájának tagja, valamint Odell ügynök és a ködös ASA fegyvere. Miután próbálta maga mögött hagyni ezt a sötét alteregót, Khalil egy másik városba, Akashic Valleybe költözve távolodott el mindenkitől, akit ismer és szeret. Ezen az új helyen próbál békére lelni, ám az nem érkezik olyan könnyen. Amikor a pusztító múltja felrúgja az idilli újrakezdés lehetőségét, Khalil egy új küldetéssel kell megbirkózzon: igazságot kell szolgáltatnia ott, ahol eddig csak büntetett. Ehhez azonban meg kell barátkoznia a másik személyazonosságával, Painkillerrel,” hangzik az epizód hivatalos leírása.

Colloway a Black Lightning első évadában csatlakozott a szereplőgárdához, akkor még visszatérő karakterként, a második etaptól azonban már állandóvá lépett elő.

A szóban forgó backdoor pilot február 8-án kerül majd adásba a CW műsorán.

(Forrás: TVLine, Deadline, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

2 komment a(z) "Spinoff sorozatot kaphat Painkiller a Black Lightning sorozatból" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük