DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az HBO Max berendelte a DMZ adaptációját, amely egy 4 részes minisorozat lesz

hírek | 2020. november 23. 22:44 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az HBO Max berendelte a DMZ című DC/Vertigo képregény adaptációjának pilot epizódját, most pedig, 13 hónappal később a szolgáltató zöld utat adott a teljes produkciónak, ami egy négyrészes minisorozatként fog megvalósulni.

Robert Patino (Westworld, Kemény motorosok) showrunnerként és executive producerként vesz részt a munkálatokban, továbbá ő írja mind a négy epizódot. Ava DuVernay (When They See Us, Selma, A Wrinkle in Time) szintén executive produceri szerepet tölt be a sorozatnál, valamint a pilotot rendezőként is jegyzi.

A DMZ főszereplői Rosario Dawson (Sin City, Netflixes Marvel sorozatok) és Benjamin Bratt (Esküdt ellenségek, Traffic, Doctor Strange) lesznek, előbbi az elszánt orvost, Alma Ortegát kelti életre, utóbbi pedig Parco Delgado bandavezér szerepében lesz látható. Rajtuk kívül helyett kapott még a szereplőgárdában Hoon Lee (Banshee, Harcos), Freddy Miyares (A Central parki ötök) és Jordan Preston Carter (The Haves and the Have Nots) is, akikről egyelőre nem tudni, kiket játszanak.

A képregény cselekménye a közeljövőben játszódik, ahol Amerika épp polgárháborúban áll, Manhattant pedig meghagyták demilitarizált zónának (röviden DMZ), lepusztultan és elzárva a világtól. A történet Alma Ortega szívszaggató útját követi, aki kétségbeesetten keresi az eltűnt kisfiát. Továbbá bonyolítja a helyzetet, hogy Parco Delgado, DMZ egyik leghatalmasabb bandájának népszerű és halálos vezére minden áron uralni akarja ezt az új világot. A nőnek szembe kell néznie a bandákkal, polgárőrökkel, demagógokkal és hadurakkal, akik a törvényen kívül álló senkiföldjét irányítják, és eközben akaratlanul válik annak a szimbólumává, amit már mindenki elvesztett: a reményé.

A DMZ a Warner Bros. Television és DuVernay cége, az ARRAY Filmworks közreműködésében készül, a forgatás pedig valamikor a jövő év folyamán kezdetét veheti.

(Forrás: WarnerMedia, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , ,

1 komment a(z) "Az HBO Max berendelte a DMZ adaptációját, amely egy 4 részes minisorozat lesz" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük