DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Legends of Tomorrow hatodik évadában többek között lesz egy animált epizód is

érdekesség, hírek | 2021. április 27. 21:10 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A mai nap folyamán megérkezett a Legends of Tomorrow hatodik évadának kétperces, B-filmes stílusú előzetese, ami adott némi ízelítőt annak kapcsán, hogy milyen furcsaságokra számíthatunk a sorozat következő etapjában. Az Entertainment Weekly jóvoltából azonban kicsit részletesebben is megtudtuk, mi vár ránk és hőseinkre a folytatásban.


A történet szerint a Hullámlovas legénysége a csapat vezetőjét, Sara Lance-t (Caity Lotz) keresi, miután az előző évadban elrabolták az idegenek. Segítségükre van ebben az új szövetségesük, Esperanza “Spooner” Cruz (Lisseth Chavez), a földönkívüli lények szakértője, aki azt hiszi, tud kommunikálni az idegenekkel. Eközben Sara egy rakás idegent szabadít rá az idővonalra, mialatt próbálja kideríteni, kik rabolták el és miért.


Az évad főgonosza a Raffi Barsoumian által játszott Bishop, az istenkomplexusos őrült géniusz, aki régóta kiszemelte már Sara-t, de nem áldozatként, hanem partnerként szeretné maga mellett tudni. Bishopnak nagyszabású tervei vannak az emberiség megmentésére, és úgy véli, Sara ezekben kulcsfontosságú szerepet játszik. Ha sikerül is Sarának megmenekülnie Bishop karmaiból, a következményekkel az egész évadon át meg kell bírkóznia.


Sara történetszála mellett figyelemmel követhetjük majd a többieket, amint a történelem korszakain át vadásznak az idegen lényekre. A készítők azt ígérik, hogy gusztustalan jelenetekből nem lesz hiány.

Már megszokhattuk, hogy a Legends of Tomorrow minden évadában van egy különleges, a sorból kilógó epizód, elég csak a második etap I. világháborús kalandjára, vagy a negyedik évad Bollywood musicalére gondolni. A készítők ezúttal sem feledkeznek meg erről a hagyományról, és a hatodik etapban kapunk egy animált epizódot a Disney rajzfilmek stílusában, amit nem mellesleg Caity Lotz jegyez rendezőként. Ez az ötlet egy viccként indult a stábon belül, azonban amikor a történet egyre merészebb és szürreálisabb lett, az alkotók úgy gondolták, hogy ez az epizód jobban fog működni a 90-es évekbeli Disney animációk stílusában.


De nem ez lesz az egyetlen különleges rész az évadban, hiszen kapunk egy “Clue” epizódot is, amiben egy kártyajáték kel életre, egy másik részben pedig csak Constantine-t (Matt Ryan) követhetjük majd a spanyol polgárháborúban. Lesz továbbá egy fiktív sitcom világában játszódó rész is, amiben egy földönkívüli lény lesz a főszereplő.


De az akciódús idegenvadászat és a műfajok és történelmi korok közötti ugrálás mellett az alkotók olyan komoly témákat is feszegetnek az új szezonban, mint azt, hogy mit is jelent földlakónak lenni, főleg ebben a világban, amikor az emberek rengeteg időt töltenek azzal, hogy egymásnak ártsanak, és gyűlölködjenek.


A Legends of Tomorrow hatodik évada május 2-án veszi kezdetét.


(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

1 komment a(z) "A Legends of Tomorrow hatodik évadában többek között lesz egy animált epizód is" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük