DC Magyarország

Minden, ami DC!

Jason Momoa már az Aquaman folytatásán gondolkodik

hírek | 2018. október 22. 15:44 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A készítők úgy gondolják, van még miért lemenni a víz alá.

Még be sem mutatták Aquaman első szólókalandját, a címszerepben feszítő Jason Momoa máris a folytatáson töri a fejét. A Total Film novemberi számában elárulta, hogy felvezetett pár ötletet a Warner Bros. számára, és a fejeseknek állítólag nagyon tetszett, amit hallottak.

“Miközben ezt a filmet forgattuk, nekem már volt elképzelésem a második rész nyitányához. Felvázoltam Peter Safran producernek és a Warner Bros elnökének, Toby Emmerichnek. Imádták, ami király. Szóval ja, vannak terveim,” nyilatkozta a színész.

Ugyanakkor a film rendezője, James Wan hozzátette, hogy nem szeretne túl korán a folytatás ötletével foglalkozni, de azért utalt arra, hogy neki is vannak elképzelései.

“Vannak még történetek, akár ebben a világban is, amit mi felépítettünk. Itt van Aquaman sztorija, de van még hét királyság, amit érdekes lenne jobban feltérképezni.”

Sok múlik azon, hogy a film mennyire teljesít majd jól a kasszáknál év végén, de az mindenképp bizakodásra ad okot, hogy a készítőknek vannak terveik a franchise jövőjére nézve.

A napokban James Wan jóvoltából két új kép is érkezett a filmből, melyeken ezúttal nem a címszereplőt vagy Merát vehetjük szemügyre, hanem Orm királyt és Vulko-t, ráadásul harcra készen, cápaháton.

A filmre már nem kell olyan sokat várni, hiszen december 21-től már el is helyezkedhetünk a moziszékekben.

(forrás: Batman-News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

1 komment a(z) "Jason Momoa már az Aquaman folytatásán gondolkodik" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük