DC Magyarország

Minden, ami DC!

Latin származású főszereplővel készíthet Wonder Girl sorozatot a CW

hírek | 2020. november 17. 15:49 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A CW csatorna újabb DC drámasorozat fejlesztésébe kezdett bele, ezúttal Wonder Girl karakterére fókuszálva. Az executive produceri és showrunneri teendőket Dailyn Rodriguez (Queen of the South) látja el, Greg Berlanti, Sarah Schechter és David Madden pedig szintén executive producerek lesznek.

A Rodriguez által írt Wonder Girl sorozat főszereplője Yara Flor, a latin származású álmodozó, egy amazon harcos és egy brazil folyóisten szülötte, aki egy napon megtudja, hogy ő Wonder Girl. Az újonnan szerzett képességeit arra használja, hogy megállítsa a gonosz erőket, amik el akarják pusztítani a világot.

A Berlanti Productions és a Warner Bros Television közreműködésében készülő sorozat Yara Flor eredettörténetét meséli el, aki a képregények lapjain nemrég vette át Wonder Woman szerepét, és januárban már ebben a tisztségben fog szerepelni a füzetekben. A CW ezzel egy újabb mérföldkövet tudhat magáénak, hiszen Yara lesz az első latin származású főszereplő egy DC tévésorozatban.

A Wonder Girl a részét képezi majd a Berlanti Productions által vezényelt DC univerzumnak a Batwoman, a Legends of Tomorrow, a The Flash, a Black Lightning, a Supergirl és a jövőre induló Superman & Lois mellett.

A Wonder Girl titulust több DC szuperhős is magára öltötte már a füzetekben. Az eredeti Wonder Girl, Donna Troy a hatvanas években debütált a képregények lapjain, és egy fiatalabb, tinédzserkorú Wonder Woman figuraként alkották meg.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

1 komment a(z) "Latin származású főszereplővel készíthet Wonder Girl sorozatot a CW" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük