DC Magyarország

Minden, ami DC!

Benjamin Bratt is szerepet kapott az HBO Maxra készülő DMZ sorozat pilotjában

Oszd meg a cikket másokkal is:

A DC/Vertigo DMZ című képregénysorozata alapján készülő tévés adaptáció újabb állandó karakterrel bővült Benjamin Bratt személyében, aki Parco Delgado szerepét ölti magára.

A történet szerint a közeljövőben egy amerikai polgárháború hatására Manhattan lepusztult, demilitarizált zónává (azaz DMZ) vált, és elszigetelődött a világtól. A cselekmény egy fiatal doktornő, Alma Ortega (Rosario Dawson) szívszaggató útját követi, aki kétségbeesetten keresi az eltűnt kisfiát. A nőnek szembe kell néznie a bandákkal, polgárőrökkel, demagógokkal és hadurakkal, akik a törvényen kívül álló senkiföldjét irányítják, és eközben akaratlanul válik annak a szimbólumává, amit már mindenki elvesztett: a reményé.

A Bratt által játszott Parco Delgado a DMZ egyik bandájának népszerű és halálos vezére. Uralni akarja az egész zónát, és semmi nem állítja meg célja elérése érdekében. Delgado egy nagyon vonzó, barátságos, ugyanakkor roppant befolyásos férfi.

A színésznek nem ez az első képregényadaptációs munkája, hiszen láthattuk őt egy mellékszerepben a Doktor Strange moziban is. Egyéb munkái között olyan címeket találunk, mint a Coco, a Gru 2, a Pofázunk és végünk Miamiban, vagy a 24: Élj egy új napért sorozat.

A DMZ pilot epizódjának executive producere és showrunnere Roberto Patino, a rendezői posztot pedig Ava DuVernay tölti be, aki executive producerként is részt vesz a munkálatokban.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük