DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az HBO Max berendelte az élőszereplős Green Lantern sorozatot, és kiderült, hogy melyik Lámpások szerepelnek benne

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az HBO Max berendelt 10 darab egyórás epizódot az élőszereplős Green Lantern sorozatból. A projektről tavaly októberben hallottunk először, amikor a Warner Media egy rendezvény keretein belül ismertette az HBO Maxra tervezett, fejlesztés alatt álló címeit.

A sorozat több lámpás kalandjait meséli majd el, többek között olyan ismert hősökét, mint Guy Gardner, Jessica Cruz, Simon Baz és a Föld első Zöld Lámpása, Alan Scott, aki a képregényekhez hasonlóan itt is homoszexuális lesz. Továbbá olyan közönségkedvencek is tiszteletüket teszik, mint Sinestro és Kilowog, de új karakterekre is számíthatunk a Green Lantern Corps soraiban.

Seth Grahame-Smith és Marc Guggenheim íróként és executive producerként vesz részt a produkcióban, Grahame-Smith pedig a sorozat showrunnere is lesz. A projekt a Berlanti Productions és a Warner Bros. Television közreműködésében készül.

Grahame-Smith egy regény- és forgatókönyvíró, aki olyan filmek szkriptjéért felelt, mint a Lego Batman: A film vagy az Éjsötét árnyék. Továbbá az ő regényeiből készült az Abraham Lincoln, a vámpírvadász valamint a Büszkeség és balitélet meg a zombik.

A DC rajongók számára minden bizonnyal ismerős Marc Guggenheim neve, hiszen számos film és sorozat fűződik a nevéhez, például az Arrow, a Legends of Tomorrow vagy a 2011-es Zöld Lámpás mozi, ahol társíróként tevékenykedett.

Nem ez az egyetlen érdekes DC sorozat, ami várható az HBO Maxon, hiszen készülőben van a Peacemaker című The Suicide Squad spinoff, valamint a Gothami rendőrségről szóló történet, ami Matt Reeves The Batman mozijához kapcsolódik.

(Forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük