DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ő lesz a címszereplő exfelesége ‘Black Lightning’ pilot epizódjában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Pont került az egyetlen hátramaradt főszereplő castingjának végére is a DC egyik lehetséges új sorozata, a “Black Lightning” kapcsán. Egy sokak számára bizonyára ismerős arc, a Marvel univerzumát is megjárt előadó csatlakozott a színészgárdához.

christine-adams-cast-as-lynn-81282.png

Az elmúlt három hét leforgása alatt megtudtuk, hogy a címszereplő szuperhős, Jefferson Pierce AKA Black Lightning karakterét Cress Williams (“Hart of Dixie”), két lányát, Anissa és Jennifer Pierce-t pedig Nafessa Williams (“Vészhelyzet: Los Angeles“) és China Anne McClain (“House of Payne”) fogják életre kelteni.

Hozzájuk csatlakozik most Jefferson exfelesége, Lynn szerepében a fenti képen is látható Christine Adams (“Feed the Beast”, “A S.H.I.E.L.D. ügynökei”), akinek nem idegen a DC világa, ugyanis egy nagyon apró mellékszerepben feltűnt a “Batman: Kezdődik!” című Nolan rendezésben is. A legfrissebb karakterleírásban az szerepel, hogy Lynn “önbizalmat és intelligenciát sugároz. Habár van egy csintalan oldala, nem érdemes vele szórakozni, amikor a családról van szó.”

A pilot forgatókönyvét Akil és Brock Akil írta, valamint előbbi a rendezést is elvállalta. Szóbeszédek szerint a forgatás március 20-án veszi kezdetét Atlantában. A hivatalos szinopszis szerint “Jefferson Pierce meghozta a döntését: évekkel korábban megvált a jelmezétől és titkos személyazonosságától. Miután a mintadiák lánya egy helyi banda tagja lesz, visszaszáll a harcba, mint a körözött igazságosztó és DC legenda, Black Lightning.”

Egyelőre még nem tudni biztosan, de ha berendelik az első teljes évadot, nagy valószínűséggel a “Black Lightning” is részét képzi majd a CW csatornán futó, egységes sorozatos világnak, az Arrowverzumnak.

Mit gondoltok a castingokról? Tudassátok velünk hozzászólásban!

Írta: Ádám

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük