DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Black Lightning egyik veterán szereplője nem tér vissza a következő évadban

Oszd meg a cikket másokkal is:

Damon Gupton, aki Bill Henderson felügyelőt játszotta a Black Lightning sorozatban, és már a 2018-as start óta a fedélzeten volt, Twitteren jelentette be, hogy számára véget ért a történet, és nem tér vissza a negyedik évadban.

“És ezzel vége. Az utolsó éjszakám a Black Lightning forgatásán. Még karácsony előtt szóltak nekem, hogy Henderson története a 4. évad előtt véget ér, így sajnos el kell engedniük. Minden tiszteletem a keményen dolgozó stábnak. Hálás vagyok a színészgárdának, az íróknak, a producereknek, a személyzetnek, a CW-nek és a Warner Bros.-nak,” olvasható a színész Twitter bejegyzése.

Grupton emellett a rajongókhoz is fűzött néhány kedves szót egy másik posztban: “Külön köszönet a nagyszerű BL fanoknak, akik felismernek az utcán, reptereken, éttermekben. Az elismerésetek jelent számomra mindent. Tudjátok, hogy megbecsülöm. Sajnálom, hogy nem maradhatok veletek az úton, de örülök az időnek, amit együtt töltöttünk.”

A Black Lightning harmadik évada hétfőn, azaz január 20-án folytatódott, az első Krízis utáni epizóddal, amelyben a hősnek már meg kellett bírkóznia az esemény utóhatásaival. A szezonfinálé március 9-én érkezik.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük