DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ők lesznek a címszereplő lányai a ‘Black Lightning’ pilotjában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egy héttel ezelőtt megerősítették, hogy Cress Williams fogja életre kelteni a Berlantiverzum legújabb szuperhősét, Jefferson Pierce AKA Black Lightning karakterét, most pedig arra derült fény, hogy Nafessa Williams és China Anne McClain játsszák a főszereplő lányait.

nafessa-williams_china-anne-mcclain.jpg

Nafessa Williams (bal) és China Anne McClain

Williams (“Vészhelyzet: Los Angeles“) kelti életre Anissa Pierce-t, aki a karakterleírás szerint “Jefferson szenvedélyes és gyors észjárású huszonéves lánya, aki egyszerre próbál helytállni az orvosi iskola diákjaként és részidős tanárként az apja iskolájában.”

McClain (“House of Payne”) lesz Jefferson fiatalabbik lánya, a tinédzser Jennifer Pierce. “Független, szókimondó atléta növendék, szép sikerekkel a háta mögött,” említi a szerep jellemzése.

A képregényekben Anissa és Jennifer is az apja nyomdokaiba lépnek és szuperhősök lesznek, előbbi Thunder, utóbbi pedig az apja iránti tisztelete jeléül Lightning néven.

A korábban bejelentett négy főbb szereplőből tehát hárman megvannak, már csak Pierce exfelesége, Lynn castingja van hátra. Várhatóan a következő hét során az ő neve mellé is pipát tehetünk. A Tony Isabella és Trevor Von Eeden DC képregénye alapján Salim és Mara Brock által írt “Black Lightning” sorozat Jefferson Pierce (Cress Williams) karakterére fog koncentrálni. A bemutató epizódot Salim Akil rendezi. A sorozat a Warner Bros. Television, a Berlanti Productions és az Akil Productions közreműködésében valósulhat meg. Executive produceri szerepet vállalt a Berlanti Productionstől Greg Berlanti és Sarah Schechter, az Akil Productionstől pedig Salim és Mara Brock Akil.

Ha a műsor teljes évadberendelést kap a CW csatornán, úgy a “Black Lightning” vélhetően csatlakozik majd az “Arrow” által 2012-ben útjára indított, majd az évek során a “The Flash,” a “DC’s Legends of Tomorrow,” valamint a “Supergirl” (és a “Constantine”) sorozatokkal kibővített világhoz, amit csak egyszerűen Arrowverzum néven emlegetünk.

A kezdetben a FOX televízióadónál fejlesztés alatt álló műsor szinopszisán nem történt módosítás az első bejelentés óta: “Jefferson Pierce meghozta a döntését: évekkel korábban megvált a jelmezétől és titkos személyazonosságától. Miután a mintadiák lánya egy helyi banda tagja lesz, visszaszáll a harcba, mint a körözött igazságosztó és DC legenda, Black Lightning.”

Mit gondoltok a castingokról? Szerintetek, berendelik a szériát? Ha nem, van esély Black Lightning feltűnésére a már futó CW sorozatokkal?

Írta: Ádám

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük