DC Magyarország

Minden, ami DC!

Batwheels címen készül rajzfilmsorozat DC autókról az HBO Maxra és a Cartoon Networkre

hírek | 2020. október 7. 20:52 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Warner Bros Animation egy új animációs sorozatot készít iskolás kor alatti gyermekek számára Batwheels címen, amely a DC univerzum ikonikus járműveit helyezi a középpontba.

A The Batwheels csapatában szuperképességű bűnüldöző járgányok vigyáznak a rendre Gothamben Batman, Robin, Batgirl és más DC szuperhősök oldalán. Mivel mindegyikőjüket most alkotta meg a Batcomputer, ezért a hőseink zéró élettapasztalattal rendelkező gyerekek. A csapat vezetője Bam, a Batmobil, és a tagok között ott van Bibi, Batgirl motorja, Red a Redbird, Jett a Batwing és Buff a Bat kamion. Nekik kell szembenézniük a csapattá válás és a gyermeklét nehézségeivel és kihívásaival. A sorozat olyan értékeket közvetít a legkisebbek számára, mint az önbizalom, a barátság és a csapatmunka, miközben a szórakoztatásukról is gondoskodik.

Sam Register (Bolondos dallamok rajzfilmek) executive producerként vesz részt a projektben, Michael G. Stern (Doc McStuffins) társ-executive produceri tisztségnek örvend, Simon J. Smith (Baymax Dreams) pedig felügyelő produceri posztot tölt be. Mindhárman a Warner Bros Animation képviseletében vannak jelen, míg a Bang Zoom Ltd. részéről Steven Fink lát el produceri teendőket.

A sorozat az HBO Maxon és a Cartoon Networkon, valamint a csatorna globális platformjain lesz elérhető, premierdátumról azonban egyelőre nincs hír.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

1 komment a(z) "Batwheels címen készül rajzfilmsorozat DC autókról az HBO Maxra és a Cartoon Networkre" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük