DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ethan Hawke lesz Batman a gyerekeknek készülő Batwheels animációs sorozatban

Oszd meg a cikket másokkal is:

Arról már tavaly októberben beszámoltunk, hogy a WB Animation egy új animációs sorozat fejlesztésébe kezdett iskolás kor alatti gyerekek számára Batwheels címen, most pedig fény derült arra is, hogy kik lesznek a szereplők a DC univerzum ikonikus járműveit fókuszba helyező produkcióban.


Ethan Hawke, Jacob Bertand és AJ Hudson vezetik a szinkronhangok listáját. Hawke kölcsönzi a hangját Batmannek, aki próbálja fenntartani a biztonságot Gothamben, oldalán a Hudson által szinkronizált Duke Thomasszal, aki a képregények első színesbőrű Robinja. Segítségükre van még Cassandra Cain, az első ázsiai-amerikai Batgirl, akit Leah Lewis szólaltat meg a sorozatban.


A Batwheels vezetője a Bam becenévre hallgató Batmobil, akit Bertand kelt életre. Bam nem mindig biztos abban, hogy ő a megfelelő választás a feladatra, de szerencsére segíti őt Robin sportkocsija, Redbird (Jordan Reed). Batgirl motorját, Bibit, a Batwheels csapat leggyorsabb járművét Madigan Kacmar szinkronizálja. Buff, a bat-stílusú monster truck autó a csapat szíveként van jellemezve, neki Noah Bentley kölcsönzi a hangját. A bűnüldöző társaság a Kimberly D. Brooks által szinkronizált Batcomputerrel egészül ki, aki a többiek felügyelője, diszpécsere, edzője és anyafigurája egyben. A járművek karbantartásáról pedig Batman robot szerelője, Moe gondoskodik, akinek Mick Wingert kölcsönzi a hangját.


A sorozat olyan értékeket közvetít a legkisebbek számára, mint az önbizalom, a barátság és a csapatmunka, miközben a szórakoztatásukról is gondoskodik. Sam Register (Bolondos dallamok rajzfilmek) executive producerként vesz részt a projektben, Michael G. Stern (Doc McStuffins) társ-executive produceri tisztségnek örvend, Simon J. Smith (Baymax Dreams) pedig felügyelő produceri posztot tölt be. Mindhárman a Warner Bros Animation képviseletében vannak jelen, míg a Bang Zoom Ltd. részéről Steven Fink lát el produceri teendőket.


A Batwheels az HBO Maxon és a Cartoon Networkon, valamint a csatorna globális platformjain lesz elérhető, premierdátumról azonban egyelőre nincs hír.


(forrás: Deadline, IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük