DC Magyarország

Minden, ami DC!

Animációs Aquaman minisorozat érkezik az HBO Maxra James Wan produceri felügyeletével

Oszd meg a cikket másokkal is:

A WarnerMedia hamarosan induló streaming szolgáltatója, az HBO Max zöld utat adott az Aquaman: King of Atlantis című animációs produkciónak.

A háromrészes, családbarát tónust megcélzó minisorozat executive producere James Wan lesz, akinek a 2018-as sikerfilmet is köszönhetjük. Wan az Atomic Monster névre keresztelt produkciós cégén keresztül felügyeli a sorozatot.

Mindhárom epizód egy különálló történetet mesél majd el Aquamanről, a mélység védelmezőjéről, amelyek mind ökológiai és etikai kérdéseket feszegetnek majd. Először a hős első napjait láthatjuk majd, amit Atlantisz királyaként tölt. A szinopszis szerint Arthurnak “rengeteg felzárkózni valója van, de szerencsére támogatja őt a két királyi tanácsadó, Vulko, a mentor és Mera, a vizet manipuláló harcos hercegnő. Miközben meg kell birkózzon a gátlástalan felszínlakókkal, az időn túlról érkező ősi gonoszokkal és a féltestvérével is, aki a pozíciójára pályázik, Aquamannek fel kell nőnie a kihíváshoz, és be kell bizonyítania, hogy méltó birtokosa a szigonynak.”

Egyelőre nem tudni, hogy ki lesz a karakterek eredeti szinkronhangja.

Wan mellett executive produceri posztot tölt be Michael Clear (Annabelle 3), Rob Hackett (Mocsárlény) és Sam Register (Tini titánok, harcra fel!), szintén az Atomic Monster képviseletében. Victor Courtright (Thundercats Roar!) és Marly Halpern-Graser (Batman vs. Teenage Mutant Ninja Turtles) lesznek a sorozat showrunnerei és társ-executive producerei.

Az Aquaman: King of Atlantis premierdátumát egyelőre nem jelentették be. Az HBO Max streaming platform idén tavasszal startol.

(forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük