DC Magyarország

Minden, ami DC!

Az HBO Max berendelt egy The Suicide Squad spinoff sorozatot John Cenával és James Gunn-nal a fedélzeten

bréking, hírek | 2020. szeptember 23. 19:12 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A James Gunn nevével fémjelzett The Suicide Squad mozi bemutatójára még jövő nyárig várnunk kell, de az HBO Max máris berendelt egy spinoff sorozatot a John Cena által játszott Peacemaker főszereplésével.

A projekt egyből megkapta a teljes első évados berendelést, ami összesen nyolc epizódot takar. Ezek mindegyikét James Gunn írja majd, és néhányat rendezőként is levezényel, köztük a pilot részt is.

A Joe Gill és Pat Boyette által alkotott karakter először a Charlton Comics kiadó Fightin’5 című képregénysorozatában bukkant fel. Peacemaker egy olyan férfi, aki hisz a békében, amiért bármilyen árat hajlandó fizetni, nem számít, hány embert kell megölnie az eléréséhez. A figura első inkarnációja Christopher Smith, a pacifista diplomata, aki egy náci haláltábor parancsnokának fia. Ő alapította a Pax Institute szervezetet, ami diktátorok és hadvezérek ellen harcol.

A sorozat a Cena által játszott karakter eredettörténetét fogja elmesélni. Gunn executive producerként is részt vesz a projektben a The Suicide Squad producerével, Peter Safrannal együtt, Cena pedig társ-executive produceri teendőket is ellát. A Peacemaker James Gunn Troll Court Entertainment vállalata, a The Safran Company és a Warner Bros Television közreműködésében készül, és a munkálatok a tervek szerint 2021 elején kezdődnének, mielőtt Gunn nekiállna dolgozni a harmadik Galaxis őrzői filmen.

“A Peacemaker egy lehetőség arra, hogy beleássuk magunkat a világunk aktuális problémáiba, egy szuperhős/szupergonosz szemszögén keresztül, aki emellett a világ legnagyobb szemétládája. Nagyon izgatott vagyok, hogy kibővithetem a The Suicide Squad világát, és egy sorozat keretein belül még jobban kidolgozhatom ezt a karaktert. Az pedig, hogy újra együtt dolgozhatok Johnnal [Cena], Peterrel [Safran] és a Warner Brosszal, már csak a hab a tortán,” nyilatkozta Gunn a projekt kapcsán.

A The Suicide Squad film 2021 augusztus 6-án érkezik az amerikai mozikba.

(Forrás: Deadline, WarnerMedia Group)

 

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

1 komment a(z) "Az HBO Max berendelt egy The Suicide Squad spinoff sorozatot John Cenával és James Gunn-nal a fedélzeten" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük