DC Magyarország

Minden, ami DC!

Nyilvánosságra hozták James Gunn The Suicide Squadjának szinopszisát

Oszd meg a cikket másokkal is:

A James Gunn rendezésében készülő The Suicide Squad szereplőinek kilétéről már a tavaly augusztusi DC Fandome eseményen lehullt a lepel, a történet részletei azonban mostanáig titokban maradtak. A Warner Bros kiadta a várva várt mozi szinopszisát, ami persze nem túl konkrét, de az alaphelyzetet felvázolja.

“Üdvözlünk a pokolban, másnéven a Belle Reve-ben, a börtönben ami az Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával bír. Ahol a legrosszabb szupergonoszok raboskodnak, és bármit megtennének, hogy kiszabaduljanak, még azt is, hogy belépnek a szupertitkos és szuperködös X-különítménybe. A mai halálos megbízás? Összeállítani egy csapatnyi fegyencet, olyanokat, mint Bloodsport, Peacemaker, Bumeráng Kapitány, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és mindenki kedvenc pszichopatája, Harley Quinn. Aztán állig felfegyverezni, majd ledobni őket (szó szerint) Corto Maltese ellenséges és távoli szigetén.

Átvágva a katonai ellenfelektől és gerilla csapatoktól zsúfolt dzsungelen, az Osztag küldetése, hogy felkutasson és elpusztítson valamit. Rick Flag tábornok az egyetlen, aki velük tart, hogy viselkedésre bírja őket, Amanda Waller kütyüjei pedig a fülükben vannak, és minden lépésüket követik. Szokás szerint egy rossz mozdulat és meghalnak (egy ellenfél, egy csapattárs vagy maga Waller keze által). Ha valaki fogadni akarna, az ésszerű döntés ellenük feltenni a pénzt. Mindegyikőjük ellen.”

Arra nem derült fény, hogy pontosan mit is kell felkutatniuk a szigeten, de az valószínűleg borítékolható, hogy izgalmas kalandokban lesz részünk ezzel a csapatnyi rosszfiúval.

A The Suicide Squad augusztus elején egyszerre kerül bemutatásra a mozikban (már ha a járvány nem szól közbe) és az HBO Maxon is.

(forrás: Batman News)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük