DC Magyarország

Minden, ami DC!

James Gunn írja és rendezheti is a Suicide Squad 2-t

Oszd meg a cikket másokkal is:

Galaxisváltás a botrány után.

A Warner Bros./DC leszerződtette James Gunn-t az Öngyilkos osztag folytatásának megírására, és nem zárják ki a lehetőségét annak, hogy a rendezői széket is elfoglalja A galaxis őrzői filmekkel befutott direktor. Ez lesz Gunn első munkája azt követően, hogy nyáron a Disney szerződést bontott vele, és eltávolította Űrlordék harmadik akciójának éléről.

A szerződésbontás oka egy elég súlyos botrány volt, ami a rendező tíz évvel ezelőtti Twitter bejegyzései miatt tört ki, azok ízléstelen stílusú, legtöbbször pedofíliával kapcsolatos tartalma miatt. Gunn ezekért már 2012-ben bocsánatot kért, amire természetesen idén ismét sor került, valamint A galaxis őrzői színészgárdája is egy hivatalos nyilatkozatban állt ki a direktor mellett.

Az Öngyilkos osztag egyébként testhezálló feladatnak bizonyulhat a filmes számára, hiszen az Őrzőkhöz hasonlóan itt is egy megkérdőjelezhető moralitású, de végső soron a jó oldalt képviselő csapatról beszélünk.

Gunn állítólag egy teljesen új irányba viszi el a folytatást David Ayer 2016-os filmjéhez képest.

Korábban Gavin O’Connor volt a stúdió választottja a folytatás levezénylésére, de az ő forgatókönyve szinte teljesen megegyezett a Birds of Prey sztorijával, így amikor a csajbanda filmje zöld utat kapott a Suicide Squad 2 előtt, a rendező kiszállt, hogy inkább a Torrance című drámát készítse el Ben Affleckkel, szintén a Warner égisze alatt. Gunnt már korábban is megkeresték ezzel az ajánlattal, ami most meg is valósulhatott a júliusi váratlan események után.

Ezek után valószínűleg csúszik a jövőre tervezett forgatás is.

(forrás: Deadline, Justin Kroll (Twitter) EW, IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük