DC Magyarország

Minden, ami DC!

A The Suicide Squad egyik karaktere és három új szereplő csatlakozott a Peacemaker sorozathoz

casting, hírek | 2020. november 11. 23:16 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland és Chris Conrad neve is felkerült a Peacemaker című The Suicide Squad spinoff stáblistájára.

Brooks (Orange is the New Black) egy Leota Adebayo nevű karaktert kelt majd életre, akiről a nevén kívül egyelőre semmi mást nem tudunk. A leginkább a Terminator 2-ből ismert Patrick egy Auggie Smith nevű figura szerepében bizonyíthat majd, Holland (Brightburn – A lángoló fiú) a filmbeli karakterét, Emilia Harcourt NSA ügynököt kelti újra életre, aki az ARGUS-nak dolgozik, és megfigyelés alatt tartja az Öngyilkos osztagot, Conrad pedig Adrian Chase-t, másnéven Vigilantet játssza.

Vigilante a közelharc mestere, aki egyben kiváló mesterlövész, és a lasszóval is profi módon bánik. Egykori New York-i kerületi ügyész, aki az alteregója mögé bújva a maga módján harcol az igazságért, miután a gengszterek megölik a feleségét és a gyerekeit. Vigilante képes gyorsan meggyógyulni olyan komoly sérülésekből is, mint egy késszúrás vagy egy lőtt seb. Az Arrow sorozatban már láthattuk a karaktert Josh Segara megformálásában.

Az HBO Max által berendelt akciókomédia sorozat főszereplője John Cena lesz, aki a The Suicide Squad film után itt is eljátssza majd Peacemakert, aki bármilyen árat hajlandó fizetni a békéért, nem számít, hány embert kell megölnie az eléréséhez. Steve Agee, aki a filmben King Sharkot, valamint John Economost, a Belle Reeve szövetségi fegyház egyik őrét és Amanda Waller (Viola Davis) segítőjét kelti életre, utóbbi szerepben itt is feltűnik majd. A sorozat mind a nyolc részét James Gunn írja, illetve néhány epizódot rendezőként is levezényel, köztük a pilotot is.

A The Suicide Squad film 2021 augusztus 6-án érkezik az amerikai mozikba, a sorozat munkálatai pedig a tervek szerint jövő év elején kezdődhetnek.

(Forrás: Deadline, THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

1 komment a(z) "A The Suicide Squad egyik karaktere és három új szereplő csatlakozott a Peacemaker sorozathoz" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük