DC Magyarország

Minden, ami DC!

Kétrészes Batman: Long Halloween és egy Justice Society animációs film is érkezik jövőre

hírek | 2020. augusztus 24. 17:26 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A hétvégén lezajlott DCFandome eseményhez csatolva az IGN egy 45 perces exkluzív panelbeszélgetést tartott a saját Youtube csatornáján a frissen megjelent Superman: Man of Tomorrow animációs film kapcsán. A panel során a WB Home Entertainment, a Warner Bros Animation és a DC bejelentette a teljes 2021-es felhozatalát, ami négy animációs filmet takar, két különálló projektet és egy kétrészes történetet.

Ezek közül az egyik címet, a Batman: Soul of the Dragont már nyilvánosságra hozták korábban, mi is beszámoltunk mindenről, amit tudni lehet erről a filmről. A másik projekt a Justice Society: World War II címet viseli, és mindössze annyit tudunk róla egyelőre, hogy nem egy konkrét képregény eseményeit dolgozza fel, hanem egy eredeti történetet mesél el, és valamikor jövő tavasszal kerül bemutatásra. A panelt vezető Matt Bomer (Doom Patrol) félig-meddig viccelve utalásokat tett arra, hogy talán ő is szerepet kapott ebben a projektben.

A kétrészes történet alapanyaga azonban már ismerősen csenghet a képregényrajongóknak, hiszen az egyik legnépszerűbb és legelismertebb Batman sztorit, a Long Halloweent adaptálja majd. Az első rész 2021 nyarán, míg a második valamikor 2021 őszén jelenik meg.

Az idehaza is megjelent képregény Jeph Loeb és Tim Sale alkotása, és Batman bűnüldözői pályafutásának elejét meséli el, amikor egy Holiday Killer nevű sorozatgyilkos után kellett nyomoznia, aki minden nagyobb ünnepen újabb áldozatot ejtett. A sötét lovagnak eközben a gothami szervezett bűnözés ellen is fel kellett vennie a harcot Jim Gordon felügyelő és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével, a Holiday Killer utáni hajsza közben pedig olyan gonosztevők állták útját, mint Joker, Macskanő, Madárijesztő, Calendar Man és Solomon Grundy.

Mindkét új projektről a premierhez közeledve fogunk megtudni további részleteket, úgy mint a szinkronhangok listáját, a pontos bemutatódátumot és a készítők névsorát.

(Forrás: IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

1 komment a(z) "Kétrészes Batman: Long Halloween és egy Justice Society animációs film is érkezik jövőre" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük