DC Magyarország

Minden, ami DC!

A következő Batman animációs film, a Soul of the Dragon a 70-es évekbe repíti vissza a sötét lovagot

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Warner Bors Animation, a DC és a WB Home Entertainment soron következő, immár 42. projektje az 1970-es években játszódó Batman: Soul of the Dragon.

Az animációs film egy teljesen új, eredeti történetet mesél el, nem egy konkrét képregény feldolgozása lesz. A cselekmény szerint Bruce Wayne szembe kell nézzen egy múltbeli halálos fenyegetéssel, és ebben három egykori osztálytársa segít neki, Richard Dragon, Ben Turner és Lady Shiva, akik mindhárman világhírű harcművészek.

Bruce Wayne/Batman hangjáért David Giuntoli (Grimm sorozat) felel majd, Richard Dragon szinkronhangja Mark Dacascos (John Wick 3. felvonás – Parabellum) lesz, Kelly Hu (Arrow, Skorpiókirály) pedig Lady Shivának kölcsönzi orgánumát. Michael Jai White Ben Turner/Bronze Tiger szerepében lesz hallható, és nem ismeretlen számára ez a karakter, hiszen az Arrow több epizódjában is életre keltette már. James Hong (Nagy zűr kis Kínában, Kung Fu Panda) szinkronizálja O-Senseit, Josh Keaton (Lego DC: Shazam!: Magic and Monsters) pedig Jeffrey Burrt. A Batman rajzfilmsorozatért felelős Bruce Timm executive produceri teendőket lát el a projekt körül, Sam Liu (Reign of the Supermen, Batman: The Killing Joke) pedig rendezőként és producerként vesz részt a munkálatokban. A forgatókönyv Jeremy Adams (Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge) munkája.

A Batman: Soul of the Dragon várhatóan 2021 elején megjelenik.

(Forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük