DC Magyarország

Minden, ami DC!

Ők lesznek a Superman: Man of Tomorrow animációs film eredeti szinkronhangjai

hírek | 2020. április 30. 21:14 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Nem a Wonder Woman 1984 az egyetlen DC adaptáció, ami a nyári szórakozásunkról gondoskodik majd. Érkezik ugyanis egy új egészestés animációs film is, ami a Superman: Man of Tomorrow címet viseli, az Entertainment Weekly jóvoltából pedig megnézhetjük az első hivatalos képet is a produkcióból.

A Superman: Man of Tomorrow-ban Clark Kentet követhetjük nyomon, amint gyakornokként dolgozik a Daily Planetnél, valamint kezdi megtanulni, hogyan kell megmenteni Metropolis városát.

A címszereplő hangját Darren Criss szolgáltatja majd, akit ismerhetünk például a Glee sorozatból vagy a Midway című filmből, de láthattuk őt Music Meisterként is Flashben illetve a Supergirlben. Zachary Quinto (Star Trek filmek, Hősök sorozat) Lex Luthor szinkronjáért felel, Alexandra Daddario (Baywatch, True Detective) pedig Lois Lanet szólaltatja majd meg.

Lex mellett két másik gonosztevő is szerephez jut a filmben, mégpedig Lobo és Parasite. Lobo egy intergalaktikus fejvadász, akit a Krypton második évadában is láthattunk már. A karaktert Brett Dalton (A SHIELD ügynökei) szinkronizálja a filmben. Parasite, akinek az orgánumáért Ryan Hurst (The Walking Dead) felel, egy olyan szörny, aki képes kiszívni más lények szupererejét és életét, így ő azon rosszfiúk egyike, aki valódi fenyegetést jelent Superman számára.

A stáblistán olyan nevek kaptak még helyet, mint Ike Armadi (Mass Effect 3), mint Marsbéli Fejvadász, Neil Flynn (Dokik), mint Jonathan Kent és Bellamy Young (Scandal), mint Martha Kent. A Superman: Man of Tomorrow rendezői feladatai Chris Palmer (Voltron: Legendary Defender) látja el, a forgatókönyv pedig Tim Sheridan (The Death of Superman) munkája. Butch Lukic (Justice League, Batman Beyond) felügyelő producerként vesz részt a munkálatokban.

A Superman: Man of Tomorrow idén nyáron válik elérhetővé az Államokban digitális formátumban, valamint 4K és Blu-ray lemezes kiszerelésben is.

(forrás: Entertainment Weekly)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , , , ,

1 komment a(z) "Ők lesznek a Superman: Man of Tomorrow animációs film eredeti szinkronhangjai" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük