DC Magyarország

Minden, ami DC!

Új képek érkeztek a Batman: The Long Halloween Part I animációs filmből

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Warner Bros jóvoltából megnézhetünk néhány új jelenetképet a Batman: The Long Halloween kétrészes animációs film első fejezetéből. Az 1996-os képregénysorozat alapján készülő adaptáció története szerint Batmannek (Jensen Ackles) össze kell fognia James Gordonnal (Billy Burke) és Harvey Dent kerületi ügyésszel (Josh Duhamel), hogy megszabaduljanak a Holliday nevű gyilkostól, aki Gotham városát fenyegeti. A képeken ezt a triót láthatjuk, valamint mindegyikőjüket külön-külön egy másik szövetséges oldalán.

A mellékszereplők közül kulcsfontossággal bír Macskanő, akit a néhai Naya Rivera szólaltat meg élete egyik utolsó alakításában. Macskanőt személyes érdekek fűzik a Falcone családhoz, ami nehezebbé teszi, hogy összefogjon Batmannel a sorozatgyilkos kézre kerítésében. Harvey felesége, Gilda (Julie Nathanson) mindenben támogatja férjét, de amikor a nyomozás kettejük életét kezdi fenyegetni, az ő tűrőképessége is próbára tevődik. Amikor mindenki gyanússá válik, Gilda is a lehetséges elkövetők listájára kerül. Gordon felügyelő Renee Montoya nyomozó (Alyssa Diaz) személyében talál segítőt. A híresen korrupt gothami rendőrség kevés megbízható emberének egyike az eredeti képregényben nem szerepelt, itt azonban indokolt lesz a jelenléte Gordon partnereként.

A stáblistát olyan nevek egészítik ki, mint a Carmine Falconet szinkronizáló Titus Welliver, a The Suicide Squadban is szereplő David Dastmalchian mint Calendar Man, Troy Baker Jokerként, Amy Landecker Barbara Gordon hangjaként, Jack Quaid mint Alberto, Fred Tatasciore mint Solomon Grundy, és Alastair Duncan, aki Alfredet szólaltatja meg. Továbbá hozzájárult még a produkcióhoz a hangjával Frances Callier, Greg Chun, Gary Leroi Gray és Jim Pirri, róluk azonban még nem tudni, kiket alakítanak.

A Batman: The Long Halloween Part I június 22-én jelenik meg Amerikában Blu-rayen és digitálisan letölthető formában, a második rész premierje pedig valamikor ősszel várható.

(Forrás: Collider)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük