DC Magyarország

Minden, ami DC!

Bejelentették a Justice Society: World War II című DC animációs film szereplőgárdáját

Oszd meg a cikket másokkal is:

Tavaly augusztusban, a DC FanDome esemény keretein belül már fény derült arra, hogy készülőben van egy Justice Society: World War II című animációs film, amiről akkor csak azt tudtuk meg, hogy nem egy konkrét képregényt fog adaptálni, hanem egy új történetet mesél el. Ez lesz az első olyan egészestés animációs produkció, ami a JSA csapatát helyezi a középpontba, akik a képregények lapjain a második világháború idején debütáltak. Most megnézhetjük az első képet is a filmből, valamint nyilvánosságra került az eredeti szinkronhangok listája is.

Annak idején az ezzel kapcsolatos panelbeszélgetést Matt Bomer (Doom Patrol) vezette, aki viccelődve tett utalásokat arra, hogy talán ő is szerepel a szóban forgó animációs filmben. Akkor ezt még nem kezelhettük tényként, most azonban már igen, hiszen kiderült, hogy ő szólaltatja meg Flasht. Wonder Woman szerepében Stana Katic lesz hallható, aki dolgozott már együtt Bomerrel a DC univerzumban, mégpedig a 2013-as Superman: Unbound kapcsán.

A stáblistára olyan nevek kerültek még fel, mint Elysia Rotaru, aki Black Canarynak kölcsönzi a hangját, Chris Diamantopoulos, mint Steve Trevor, Omid Abtahi Hawkman szinkronhangjaként, Matthew Mercer mint Hourman, Armen Taylor, aki Jay Garrick szerepében bizonyíthat, Liam McIntyre aki Aquaman orgánumáért felel, Ashleigh LaThrop, mint Iris West, Geoffrey Arend mint Charles Halstead/Advisor, Keith Ferguson Dr. Fate hangjaként és Darin De Paul, mint Roosevelt.

Jeff Wamester (Galaxis őrzői rajzfilmsorozat) tölti be a rendezői pozíciót a projektnél, a forgatókönyvért pedig Meghan Fitzmartin (Odaát, DC Super Hero Girls) és Jeremy Adams (Odaát, Batman: Soul of the Dragon) felel. A produceri feladatokat Jim Krieg (Batman: Gotham by Gaslight) és Kimberly S. Moreau (Batman vs TMNT) látja el. Butch Lukic supervising producerként vesz részt a projektben.

A Justice Society: World War II a Warner Bros Animation, a DC és a Warner Bros Home Entertainment közreműködésében készül.

(Forrás: THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük