DC Magyarország

Minden, ami DC!

Íme, a Batman: The Long Halloween Part 1 animációs film eredeti szinkronhangjai

Oszd meg a cikket másokkal is:

Tavaly augusztus óta tudjuk, hogy kétrészes animációs filmben kerül adaptálásra az egyik legelismertebb Batman képregény, a Hosszú Halloween, most pedig fény derült arra, hogy az első részben kik fogják a hangjukat kölcsönözni a karaktereknek.

Az Odaátból ismert Jensen Acklesé a főszerep, ugyanis ő szólaltatja meg Batmant/Bruce Waynet. Nem ez a színész első DC szinkronmunkája, ő volt ugyanis Jason Todd/Red Hood a 2010-es Batman: Under The Red Hood animációs filmben.

A szereplőgárdában itt van még Naya Rivera (Glee), aki júliusban sajnos életét vesztette, de ezt a munkáját még be tudta fejezni, így őt hallhatjuk majd Selina Kyle/Macskanő szerepében.

A stáblistát olyan nevek egészítik ki, mint Josh Duhamel Harvey Dentként, Billy Burke mint James Gordon, a Carmine Falconet szinkronizáló Titus Welliver, a The Suicide Squadban is szereplő David Dastmalchian mint Calendar Man, Troy Baker Jokerként, Amy Landecker Barbara Gordon hangjaként, Julie Nathanson mint Gilda Dent, Jack Quaid mint Alberto, Fred Tatasciore mint Solomon Grundy, és Alastair Duncan, aki Alfredet szólaltatja meg. Továbbá hozzájárult még a produkcióhoz a hangjával Frances Callier, Greg Chun, Gary Leroi Gray és Jim Pirri, róluk azonban nem tudni, kiket alakítanak.

A rendező feladatokat Chris Palmer látja el, aki a Superman: Man of Tomorrow után újra együtt dolgozik Tim Sheridan forgatókönyvíróval. Jim Krieg, Kimberly S. Moreau és Butch Lukic produceri szerepben vesznek részt a munkálatokban, Michael Uslan és Sam Register pedig executive producerek.

Az idehaza is megjelent képregény Jeph Loeb és Tim Sale alkotása, és Batman bűnüldözői pályafutásának elejét meséli el, amikor egy Holiday Killer nevű sorozatgyilkos után kellett nyomoznia, aki minden nagyobb ünnepen újabb áldozatot ejtett. Ez a mú szolgált inspirációként Christopher Nolan számára Harvey Dent karakterének megalkotásában a Sötét lovaghoz, és állítólag Matt Reeves is merített néhány motívumot ebből az alapanyagból a The Batman című filmjéhez.

A Batman: The Long Halloween első része valamikor tavasszal vagy nyáron jelenik meg Amerikában.

(Forrás: THR)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük