DC Magyarország

Minden, ami DC!

Shayan Sophian állandó szereplővé lép elő a Legends of Tomorrow hatodik évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Shayan Sophian, aki Zari öccsét, Behradot játssza a Legends of Tomorrow sorozatban, állandó szereplőként tér vissza a hatodik etapban.

Sophian először a negyedik évad fináléjában tűnt fel, mikor a Legendák megváltoztatták a történelmet és kitörölték Zarit az idővonalról. Helyére a levegő-totem hordozó Behrad lépett – aki a korábbi idővonallal ellentétben nem halt meg a múltban – így a Legendák tagjává vált, miközben Zari közösségi média influencer lett.

Behradot az ötödik szezon közepén ölte meg a görög Moirák egyike, de később feltámadt Charlie/Clothe segítségével. Később, miután Charlie lehetővé tette, hogy Zari mindkét változata egy idővonalon élhessen, az eredeti Zari rájött, hogy a két idővonal Behrad életének irányításáért küzd, így visszament a totembe, hogy megmentse testvére életét az ötödik évad záróepizódjában.

Sophian állandó szereplővé minősítése nem az egyetlen változás a hatodik etapra nézve. Maise Richardson-Sellers, aki legutóbb Charliet játszotta a sorozatban, nem tér vissza a folytatásban , ahogy Brandon Routh (Ray Palmer/Atom) és felesége Courtney Ford (Nora Darhk) sem.

A Legends of Tomorrow 2021-ben tér vissza a képernyőkre.

(forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük