DC Magyarország

Minden, ami DC!

Courtney Ford állandó szereplő lesz a ‘Legends of Tomorrow’ 4. évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Még többet kapunk a gonosz Nora Darhk-ból.

Courtney Ford, aki a Legendák előző évadában mutatkozott be, állandó szereplővé avanzsált a CW drámasorozatának közelgő negyedik szezonjára.

Nora Darhk az Arrowverzum szupergonoszának, Damien Darhk-nak (Neal McDonough) a lánya, aki akkor került összetűzésbe a Legendákkal, amikor apjával közösen a Mallus nevű idődémont akarták a világra szabadítani. Az évad ötödik részében lezajlott bemutatkozása után Ford gyakran visszatért a későbbi epizódokban is.

A színésznő a legújabb név a sorozat frissen bejelentett állandó szereplőinek listáján Matt Ryan és Jes Macallan mellett, ugyanakkor Keiynan Lonsdale visszalép az állandó szereplők sorából.

Courtney Ford, akit láthattunk az “Odaát” és a “True Blood” című sorozatokban is, a való életben a Legendák sztárjának, Brandon Routh-nak a felesége. Az általa játszott Ray érdekes módon szintén vonzódik némileg Norához, annak gonosz mivolta ellenére is.

Azt, hogy hogyan folyatódik a Legendák és Nora története, október 22-én megtudjuk, ekkor veszi kezdetét ugyanis a sorozat negyedik évada.

(Forrás: Deadline, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük