DC Magyarország

Minden, ami DC!

Gary Green állandó szereplővé lép elő a Legends of Tomorrow hatodik évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Legends of Tomorrow soron következő, hatodik évadában még többet fogunk találkozni az Adam Tsekhman által játszott Gary Greennel, a karakter ugyanis állandó szereplőként lesz jelen a folytatásban, ráadásul a Legendák teljesjogú tagjaként, amire Gary már régóta vágyott.

Tsekhman még a harmadik etapban debütált a sorozatban, ahol a történet szerint Gary volt Ava Sharpe (Jes Macallan) szerethetően esetlen asszisztense a time bureaunál. A negyedik évadban aztán a Neron nevű démon átcsábította őt a rossz oldalra, ez azonban nem tartott sokáig, és az ötödik szezonban már John Constantine (Matt Ryan) tanonca és szobatársa lett.

A hivatalos leírás szerint a hatodik évadban a Legendák rájönnek, hogy Gary sokkal több, mint az a szelíd modorú mókamester, akinek évekig hitték. Az új etap beleássa magát a karakter eredetébe is, ami az alkotók ígérete szerint sokkal bizarrabb, mint azt gondolnánk.

Amikor utoljára láttuk a Legendákat a képernyőn, a csapatuk vezetőjét, Sara Lance kapitányt (Caity Lotz) elrabolták az idegenek. A folytatásban egy új csapattag, a földönkívüliekben jártas szakértő, Esperanza “Spooner” Cruz segítségével próbálják megtalálni Sarát, valamint megtanulnak nélküle boldogulni.

A Legends of Tomorrow várhatóan 2021-ben tér vissza a CW csatorna műsorára.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük