DC Magyarország

Minden, ami DC!

Kirk Acevedo állandó szereplővé lép elő az Arrow 7. évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Többet élvezhetjük Dragon társaságát.

A Ricardo Diaz nevű rosszfiút életre keltő Kirk Acevedo immár állandóként tér vissza az Arrow legújabb etapjában.

Diazt először Cayden James (Michael Emerson) gonosz szövetségének tagjaként láttuk a hatodik felvonásban, később pedig a Team Arrow első számű riválisává vált, és megpróbálta elfoglalni a várost. Az évad végén Oliver és csapata összefogott az FBI-al, hogy együttes erővel kerítsék őt kézre, ám végül egérutat nyert. Ezzel egyébként ő lett az egyetlen főgonosz a sorozat történetében, akit nem sikerült legyőzni a szezonfináléban. A Team Arrow visszanyerte ugyan az irányítást a város felett, de ennek az volt az ára, hogy Oliver fel kellett fedje a titkos személyazonosságát, és szembe kellett néznie a börtönbüntetéssel.

Az új évad elején Diaz még mindig szabadon van, ellentétben Oliverrel, aki a hűvösön próbál túlélni. Beth Schwartz showrunner szerint a megfontolt rosszfiúnak el fog borulni az agya ebben az etapban: “Erősebb, és kicsit féktelenebb lesz, amikor visszatér. Ez már inkább Dragon, mint Diaz.”

A visszatérés azonban nem egyedül történik, hiszen csatlakozik Diazhoz a Longbow Hunters nevű bérgyilkostrió, akik szintén kiszemelték maguknak Olivert és csapatát.

Az Arrow hetedik szezonja hétfőn, október 15-én veszi kezdetét.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük