DC Magyarország

Minden, ami DC!

Brandon Routh és Courtney Ford számára véget ért a Legends of Tomorrow

hírek | 2020. március 21. 08:39 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Tavaly augusztusban számoltunk be arról, hogy Brandon Routh és felesége, Courtney Ford számára az ötödik évaddal véget ér a Legends of Tomorrow, az alkotók ugyanis méltóan szeretnének búcsút venni Ray Palmertől és Nora Darkhtól. Erre a sorozat legutóbbi, Romeo v. Juliet: The Dawn of Justness című részében sor is került.

A következő bekezdés spoilereket tartalmaz a szóban forgó rész cselekménye kapcsán! Csak saját felelősségre olvass tovább, vagy ha már láttad az epizódot!

Mielőtt elköszönt volna a Hullámlovas legénységétől, Ray csatlakozott hozzájuk egy utolsó küldetés erejéig, hogy megszerezzenek egy darabot a Loom of Faith-ből, méghozzá magától William Shakespearetől. Ray nem szerette volna elmondani Nate-nek, hogy a távozás mellett döntött, ő azonban természetesen megtudta az igazságot, és meg is haragszik Rayre. Azonban, miután részt vesz a Rómeó és Júlia színdarabban, Nate túlteszi magát a sérelmein, és még időben visszaér a Hullámlovasra, hogy könnyes búcsút vegyen a legjobb barátjától.

Routh bevallotta, hogy nagyon nehéz volt ezeket a jeleneteket leforgatnia, hiszen remek kapcsolatot ápolt a szereplőgárda többi tagjával, akiktől most több évnyi közös munka után kellett elbúcsúznia. A Nate-et játszó Nick Zano a való életben is jó barátságot ápol a színésszel, ezért a megható búcsújelenetüknél nem is igazán kellett színészkedniük.

“Ez a rész, illetve az ezt megelőző szerintem a két legjobb epizód az egész sorozatban. Nagyszerű történet, remek humor, és természetesen rengeteg érzelem jellemzi mind a kettőt,” vélekedik Routh, aki elárulta, hogy neki és a feleségének nagyon nehéz volt leforgatnia ezt az évadot, tudván, hogy ezzel lezárul a történetük. Arra is visszaemlékezik, hogy az írók nem a leghelyénvalóbb módon tudatták vele, hogy kiírják a két karaktert a sztoriból. Routhnak saját magától kellett rájönnie, hogy nem szerepelnek az évad minden epizódjában, és hogy ez az etap lesz számukra az utolsó. “Nem megyek bele részletekbe, de jobban is kezelhették volna ezt a helyzetet, főleg egy olyan valakivel, aki a kezdetek óta jelen van a sorozatban. Szóval, ez az egész rossz szájízzel kezdődött, és minden nap nagyon embert próbáló volt.”

Ford is felszólalt a búcsúval kapcsolatban, és háláját fejezte ki a rajongóknak, akik ennyi éven át tudtak azonosulni azzal, amit Nora karaktere képvisel, és hiányozni fog neki ez a munkakörnyezet, az összeszokott baráti társaságként funkcionáló stáb, valamint a szuperhőslét.

Az ilyenkor elmaradhatatlan kérdésre, miszerint van-e esély Ray visszatérésére a Legendákban, vagy bármelyik Arrowverzum sorozatban, Routh azt válaszolta, hogy a többi produkcióban szívesen feltűnne, de a Legendákban tökéletes lezárást kapott a története. Ugyanakkor elmondta, hogy ez a döntés nem rajta áll, az első lépést nem ő kell megtegye ebben az ügyben.

A Legends of Tomorrow jövő héttől új epizódok helyett ismétlésekkel tér vissza a CW csatornára, a koronavírus miatt leállított forgatási munkálatok miatt.

(forrás: Syfy Wire, EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

1 komment a(z) "Brandon Routh és Courtney Ford számára véget ért a Legends of Tomorrow" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük