DC Magyarország

Minden, ami DC!

Maisie Richardson-Sellers nem tér vissza a Legends of Tomorrow hatodik évadában

hírek | 2020. június 4. 19:33 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A TVLine értesülései szerint Maisie Richardson-Sellers, aki mostanában Charliet, korábban pedig Amaya Jiwe-ot alakította a sorozatban, nem tér vissza a sorozat hatodik etapjára.

A következő bekezdés spoilereket tartalmaz a Holnap legendái aktuális epizódjából!

Az ötödik etap utolsó részében Charlie újra összeállt a Legendákkal, hogy segítsen nekik megállítani világuralomra törő testvérét, Lachesis-t. Miután a dolgok lecsendesedtek, Charlie úgy döntött, hogy az 1970-es Londonban marad a The Smell nevű punk bandájával, ezzel búcsút intve időutazó barátainak.

A színésznő szerdán a Twitter profilján is elbúcsúzott a sorozattól és a rajongóktól, bejegyzésében megköszönve a végtelen szeretetet és támogatást, amit kapott. Amaya és Charlie eljátszása rengeteg örömöt hozott az életébe, és alig várja, hogy a következő projektjeit is megoszthassa a rajongótáborral.

“Ezen már több, mint 1 éve dolgoztunk,” árulta el Phil Klemmer, a sorozat társ-showrunnere a TVLine-nak. “Tudtuk, hogy Maisie szeretné önálló filmkészítőként is kipróbálni magát, ezzel pedig lehetőségünk nyílt egy olyan történetet írni, ami remélhetőleg kielégítő hattyúdalnak bizonyult. A finálé tulajdonképpen róla szólt.”

Richardson-Sellers a második évad első részében debütált a sorozatban, akkor még Amaya Jiwe, azaz Vixen szerepében, aki az Amerikai Igazság Szövetségének tagja volt az ’40-es években. Vixen csatlakozott a Hullámlovas legénységéhez, hogy megkeresse barátja, Rex Tyler gyilkosát. Később a csapat szerves részévé vált, és szerelembe esett Nate-tel. Amaya a harmadik évad fináléjában tért vissza 1942-be, hogy biztosítsa leszármazottjainak jövőjét. A színésznő azonban ekkor nem hagyta ott a sorozatot, hanem egy új szerepet öltött magára, az alakváltó szökevény Charlie személyében, akiről az évad során kiderült, hogy ő Clotho, a görög mitológiabéli Moirák egyike.

A Legendák 2021-ben térnek vissza a képernyőkre a CW menetrendje alapján.

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

1 komment a(z) "Maisie Richardson-Sellers nem tér vissza a Legends of Tomorrow hatodik évadában" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük