DC Magyarország

Minden, ami DC!

Két új szereplővel bővült a Superman & Lois sorozat

Oszd meg a cikket másokkal is:

Wolé Parks (Deviuos Maids, All American, The Crossing) állandó szereplőként szerződött le Emmanuelle Chriqui, Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch és Erik Valdez mellé a CW Superman & Lois sorozatához. Parks a The Stranger nevű karaktert kelti életre, egy titokzatos látogatót, akinek legfőbb szándéka bebizonyítani, hogy a világnak nincs szüksége Supermanre.

Inde Navarrette (Wander Darkly) szintén állandó karakterként lesz látható sorozatban. Ő fogja játszani Sarah Cushingot, Kyle (Valdez) és Lana (Chriqui) nagyokos, menő, vadóc természetű lányát, akinek van néhány múltbeli démonja. Sarah barátságot köt majd a Kent fiúkkal, Jonathannel és Jordannel.

A Superman & Lois a világ leghíresebb szuperhősének és a képregények leghíresebb újságírójának mindennapi életét mutatja majd be, amint próbálnak helytállni szülőként napjaink társadalmában, megbirkózva a rájuk nehezedő nyomással, stresszel és bonyodalmakkal.

Az ikonikus DC párról szóló CW sorozatot a The Flash executive producere, Todd Helbing, és a DC Universe írója és producere, Greg Berlanti készíti majd, akik executive produceri teendőket is ellátnak Sarah Schechter és Geoff Johns mellett. A kialakult vírushelyzet miatt a sorozat munkálatai jelenleg szünetelnek, így nyáron folytatják majd a forgatást, viszont a pilot epizód helyett így a teljes évad leforgatásra kerül majd.

A Superman & Lois 2021 januárjában veszi kezdetét a CW csatornán, ahogy azt a nemrég publikált menetrendből megtudtuk.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük