DC Magyarország

Minden, ami DC!

Négy új szereplővel bővült a Peacemaker sorozat stábja

Oszd meg a cikket másokkal is:

Azt már régóta tudjuk, hogy James Gunn a The Suicide Squad mellett egy spinoff sorozaton is dolgozik a DC univerzumban, ami a film egyik karakterét, nevezetesen a John Cena által játszott Peacemakert helyezi a középpontba. Múlt hónapban már beszámoltunk néhány castingról a sorozat kapcsán, most pedig négy új névvel bővült a szereplőgárda.

Chuckwudi Iwuji (A Central parki ötök) állandó szereplőként került a fedélzetre, Lochlyn Munro (Riverdale), Annie Chang (Shades of Blue) és Christopher Heyerdahl (Togo) pedig visszatérő vendégszereplők lesznek. A karaktereikről a nevükön kívül nem sok mindent tudhatunk egyelőre. Iwuji egy Clemson Murn nevű figurát kelt életre, Munro játssza Larry Fitzgibbont, Chang lesz Sophie Song nyomozó, Helyerdahl pedig Locke kapitány.

A Munro által játszott Fitzgibbon egy száraz humorú és kedves karakter, aki Song nyomozó társa és barátja egyben. A rajongók számára ismerős lehet ez a név, hiszen a filmben is szerepel majd egy Dr. Fitzgibbon nevű figura, akit John Ostrander, az 1980-as évekbeli, ezt a mozit inspiráló Suicide Squad képregények írója játszik majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy Munro ennek a karakternek a fiatalabb változatát, vagy egy családtagját alakítja majd.

Az HBO Max által berendelt akciókomédia sorozat főszereplője Peacemaker (szintén Cena alakításában), aki bármilyen árat hajlandó fizetni a békéért, nem számít, hány embert kell megölnie az eléréséhez. A sorozat mind a nyolc részét James Gunn írja, illetve néhány epizódot rendezőként is levezényel, köztük a pilotot is.

A sorozat forgatása a tervek szerint 2021 elején kezdetét veszi, mielőtt Gunn nekilátna a Galaxis őrzői Vol 3. munkálatainak.

(Forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük