DC Magyarország

Minden, ami DC!

Emmanuelle Chriqui játssza Lana Langet a Superman & Lois sorozatban

Oszd meg a cikket másokkal is:

Emmanuelle Chriqui aláírt a Superman & Lois sorozathoz, ahol Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch és Dylan Walsh mellett állandó szereplőként lesz majd látható, mint a népszerű DC karakter, Lana Lang.

A Superman & Lois a világ leghíresebb szuperhősének és a képregények leghíresebb újságírójának mindennapi életét mutatja majd be, amint próbálnak helytállni szülőként napjaink társadalmában, megbirkózva a rájuk nehezedő nyomással, stresszel és bonyodalmakkal.

A Chriqui által életre keltett Lana Lang-Cushing a Smallville Bank hitelügyintézője, aki a kisvárosban maradt, amíg mások elmentek onnan egy fényesebb jövő reményében. Lana az életének egy nagyon nehéz szakaszában felfrissíti a régi barátságát Clark Kenttel.

A karaktert már számos alkalommal láthattuk a különböző adaptációkban, például a Smallvilleben, Kristin Kreuk alakításában.

Az ikonikus DC párról szóló CW sorozatot a The Flash executive producere, Todd Helbing, és a DC Universe írója és producere, Greg Berlanti készíti majd, akik executive produceri teendőket is ellátnak Sarah Schechter és Geoff Johns mellett. A kialakult vírushelyzet miatt a sorozat munkálatai jelenleg szünetelnek, így nyáron folytatják majd a forgatást, viszont a pilot epizód helyett így a teljes évad leforgatásra kerül majd.

Chriqui korábban olyan sorozatokban volt látható, mint a Törtetők, a Shut Eye, a Grinder, A mentalista vagy a Borgiák. A filmes kreditjei között olyan címeket találunk, mint a Ne szórakozz Zohannal, A karácsonyi lovag, a Hospitality vagy a Baromi őrjárat 2.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük