DC Magyarország

Minden, ami DC!

Dylan Walsh alakítja Lane tábornokot a Superman & Lois sorozatban

casting, hírek | 2020. április 3. 17:19 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Dylan Walsh állandó szereplő lesz Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch mellett a Superman & Lois sorozatban. Walsh a népszerű képregénykaraktert, Lane tábornokot játssza majd, aki Lois és Lucy Lane édesapja.

A Superman & Lois a világ leghíresebb szuperhősének és a képregények leghíresebb újságírójának élete körül forog majd. Láthatjuk, miként birkóznak meg a stresszel, a nyomással és a szülői lét komplexitásával napjaink társadalmában.

A Walsh által játszott Samuel Lane egy földhözragadt tábornok, akinek feltett szándéka megóvni Amerikát és a Földet minden fenyegetéstől – legyen az földi vagy földönkívüli. Igazi munkamániás, aki teljes precizitást vár el minden embertől a környezetében.

A karaktert korábban visszatérő szereplőként láthattuk a Supergirlben Glenn Morshower alakításában, a Smallvilleben Michael Ironside keltette őt életre, Denis Arndt és Harve Presnell pedig a Lois és Clark sorozatban.

Az ikonikus DC párról szóló CW sorozatot a The Flash executive producere, Todd Helbing, és a DC Universe írója és producere, Greg Berlanti készíti majd, akik executive produceri teendőket is ellátnak Sarah Schechter és Geoff Johns mellett.

A kialakult vírushelyzet miatt a sorozat munkálatai jelenleg szünetelnek, így nyáron folytatják majd a forgatást, viszont a pilot epizód helyett így a teljes évad leforgatásra kerül majd.

Walsh számára ez egyben visszatérés a CW-hez és a Warner Bros. TV-hez, mivel korábban Lucy Hale édesapját játszotta az Életre ítélve sorozatban. Walsh legismertebb szerepei között olyan sorozatokat találunk, mint a Kés/Alatt, a Felejthetetlen és a Zsaruvér.

(forrás: Deadline, TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

1 komment a(z) "Dylan Walsh alakítja Lane tábornokot a Superman & Lois sorozatban" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük