DC Magyarország

Minden, ami DC!

Castingolták a címszereplők fiait a Superman & Lois sorozathoz

casting, hírek | 2020. február 5. 22:32 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

Jordan Elsass és Alexander Garfin csatlakozott a Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch nevével fémjelzett Superman & Lois sorozat szereplőgárdájához. A két fiatal színész Lois és Clark tinédzser gyermekeit, Jonathant és Jordant keltik majd életre, akik valószínűleg ikrek lesznek.

Az Elsass által játszott Jonathan egy tisztelettudó, jól nevelt, jószívű, gyerek, akinek félénk személyisége nem érződik ódivatúnak. A Garfin által megformált Jordan egy nagyon intelligens srác, akit a lobbanékony vérmérséklete és a szociális szorongása akadályoz az emberi interakcióban, ezért a legtöbb szabadidejét egyedül tölti, videojátékozással.

A Todd Helbing által írt, azonnal teljes évados berendelést kapott sorozat azt a témát boncolgatja, hogy a szuperhős Superman és az újságíró Lois miképpen boldogul a sok stresszel, nyomással és bonyodalommal, amely a mai társadalomban a dolgozó szülőket éri.

Lois Lane terhessége már az Elseworlds crossoverben be lett vezetve, Végtelen Világok Krízisében pedig már háromtagú családként láthattuk a párt az újszülött Jonnal kiegészülve. Az esemény harmadik részében Anti-Monitor elpusztította Loist, Clarkot és a babát is, de aztán az univerzum megmenekült és újjászületett, néhány változás azonban bekövetkezett. Az egyik ezek közül, hogy a Krízis utáni világban Supermannek és Loisnak tinédzser fiaik vannak.

Az egykori Flash showrunner, Todd Helbing executive producerként is részt vesz a produkcióban Greg Berlanti, Sarah Schechter és Geoff Johns mellett.
Elsass-t a Hulu minisorozatában, a Little Fires Everywhere-ben láthatjuk legközelebb. Garlin volt Linus szinkronhangja a Peanuts filmben, amiért Annie Award jelölést is bezsebelt, ezen kívül két epizód erejéig szerepelt a Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály című NBC sorozatban.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

1 komment a(z) "Castingolták a címszereplők fiait a Superman & Lois sorozathoz" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük