DC Magyarország

Minden, ami DC!

Két csapatnyi új szereplővel bővült a Doom Patrol harmadik évada

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Doom Patrol sorozat eddig sem mellőzte a furcsa karaktereket, és ez a helyzet nem fog változni a készülő harmadik évadban sem, sőt. A képregényekből ismert Brotherhood of Dada és a Dead Boy Detective Agency csapatok egyaránt be fognak mutatkozni a folytatásban, előbbi a sorozatban Sisterhood of Dada néven.

A Sisterhood of Dada sorait erősíti a Micah Joe Parker (The Flash) által játszott Malcom, a csendes, érzékeny lélek, aki gyakran inkább láthatatlanná válik, csak ne kelljen szembenéznie ezzel a könyörtelen világgal. Továbbá itt van a The Fog néven ismert csábító és költői potenciális terrorista, akit a Carter ügynök sorozatból ismert Wynn Everett alakít. A Cloak & Daggerből ismert Miles Mussenden kelti életre Lloyd Jeffersont, másnéven Frenzy-t, a tetoválásokkal és sebhelyekkel borított szobrászt, aki különleges, élethű álarcokat készít. A csapat negyedik tagja a felelőtlen, lusta, keményen bulizó Holly McKenzie azaz Sleepwalk, akit Anita Kalathara alakításában láthatunk majd, a sort pedig a Gina Hiraizumi által játszott Sachico, másnéven The Quiz zárja, aki tisztaságmániás, de a fóbiái mögött lenyűgöző erők bújnak meg. A Sisterhood of Dada tagjai visszatérő szereplőkként csatlakoztak a stábhoz.

Ami pedig a Dead Boy Detective Agency-t illeti, itt van elsőnek Edwin Payne, akit Ty Tennant (Világok harca) játszik. Edwin 80 évvel ezelőtt meghalt, és azóta elképzelhetetlen borzalmakat élt át. Sebastian Croft (Trónok harca) kelti életre Charles Rowland-et, a szintén régóta halott fiút, aki mindent megtesz, hogy vidám legyen, ám a hipotermia okozta halála kísérti őt. Madalyn Horcher (Gracepoint) is csatlakozik az évadhoz, mint Crystal Palace, a szarkasztikus kamasz médium, akinek Charles és Edwin az egyetlen barátai. Mindhárman vendégszereplői minőségben kerültek a fedélzetre.

A Doom Patrol harmadik évada a tervek szerint valamikor idén érkezik az HBO Maxra, de a pontos premierdátum még nem ismert.

(Forrás: TVLine)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük