DC Magyarország

Minden, ami DC!

Májusban érkezik a Doom Patrol második évada, a Stargirl és a Shazam! az HBO GO-ra

hírek | 2020. április 22. 15:22 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Az HBO gondoskodik arról, hogy a május ne múljon el néznivaló nélkül. A Stargirl a DC Universe következő élőszereplős produkciója, amiben egy fiatal szuperhőslány, Courtney Whitmore (Brec Bassinger) és a mostohaapja közötti kapcsolat kerül előtérbe, ugyanakkor szerephez jut a Justice Society of America hőscsapat, és a riválisaik az Injustice Society is. A szórakoztatónak ígérkező sorozat 13 részes első évada a világpremierrel egy időben, május 19-én startol az HBO GO-n, és heti rendszerességgel kapjuk majd az új epizódokat. Azt, hogy mire számíthatunk a Stargirl sorozattól, korábban egy cikkben már összefoglaltuk számotokra.

A tavalyi év egyik legszórakoztatóbb képregényfilmjét, a Shazamot valószínűleg senkinek nem kell részletesen bemutatnunk. A felnőtt szuperhős testbe bújt tizenéves Billy Batson és Dr. Sivana poénokban gazdag epikus összecsapását mi is nagyon szerettük és bármikor szívesen újranézzük. Erre pedig újabb lehetőségünk is adódik május 24-én, amikor felkerül a film az HBO GO videótárába, illetve aznap este 20:00 órától az HBO is műsorra tűzi.

A Doom Patrol első évada játszi könnyedséggel bérelt magának helyet a kedvenceink között. Hétről hétre eldobtuk az agyunkat az elénk tárt furcsaságoktól, váratlan poénoktól és megkapó drámától, aztán a kritikánkban is elhasználtunk minden dicsérő jelzőt erre a meglepetésekkel teli sorozatra. Az első évad természetesen elérhető az HBO GO-n szinkronnal és felirattal egyaránt, és hamarosan újabb dózist kapunk ezekből a különc figurákból, ugyanis valószínűleg a világpremierrel egy időben, május 29-én, dupla epizóddal veszi kezdetét a tíz részt számláló második évad. A történet ott fejeződött be, hogy a csapat Ezékiel, a csótány belsejében kijutott a festményből, kiszabadítva Dannyt és Niles Caulder lányát, Dorothy Spinnert, míg Mr. Nobody és Beard Hunter a festményben ragadtak. A második évadban már minden bizonnyal több szerep jut Dorothynak, akit Abigail Shapiro kelt majd életre.

(forrás: APP, HBO Press)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük