DC Magyarország

Minden, ami DC!

Júniusban debütál a Doom Patrol és folytatódik a Krypton az HBO GO-n

Oszd meg a cikket másokkal is:

Aktuális DC tartalmak kerülnek fel az HBO streaming szolgáltatására.

A jövő hónap izgalmas lesz a DC rajongók számára, ugyanis az HBO GO kínálata egy új címmel valamint egy folytatással bővül. Érkezik a DC Universe szolgáltató saját gyártású sorozata, a Doom Patrol, amely jelenleg a finálé előtt áll Amerikában, és egyaránt nyerte el a nézők valamint a kritikusok tetszését. A Krypton második évada is elkezdődik júniusban, a DC filmeket pedig továbbra is Az igazság ligája és a Wonder Woman képviseli.

A kirekesztett, mondvacsinált hősöket felvonultató Doom Patrol csapattal először a Titansban találkoztunk egy epizód erejéig. A spinoff teret ad annak, hogy jobban elmerüljünk a fura figurák, név szerint Robotman (Brendan Fraser), Negative Man (Matt Bomer), Elasti-Woman (April Bowlby), Crazy Jane (Diane Guerrero) és Cyborg (Joivan Wade) személyiségében és tragikus múltjában. Közben nyomon követhetjük, amint vezetőjüket, Niles Cauldert, azaz a Főnököt (Timothy Dalton) keresik, akinek eltűnéséért az ügyeletes főgonosz, a negyedik falra fittyet hányó Mr. Nobody (Alan Tudyk) a felelős. A sorozat legfontosabb ismertetőjegyei az egyedi humora, valamint a váratlan, agyeldobós fordulatok és események tömkelege.

A teljes évad június 5-én érkezik az HBO GO-ra magyar felirattal. Szinkron is készül a sorozathoz, erre azonban még várnunk kell egy keveset.

A Kryptonban Superman nagyapjának, Seg-Elnek (Cameron Cuffe) a fiatalkorába tekintünk bele, amint azon őrlődik, hogy megmentse-e a bolygót a pusztulástól, vagy hagyja odaveszni, ezzel biztosítva unokája szuperhős jövőjét. Az első évad ott ért véget, hogy Seg és Brainiac (Blake Ritson) csapdába esett a Fantom Zónában, a Zod család pedig átvette az uralmat Krypton felett. Amikor felvesszük a fonalat a második etapban, Zod tábornok (Colin Salmon) azon dolgozik, hogy saját elképzelése szerint építse újjá Kryptont, és meghódítsa az univerzumot. Segre hárul a feladat, hogy az ellenállók vezéreként visszaadja a reményt a szülőföldjének. Ha pedig ez nem lenne elég, megjelenik még az ismert szupergonosz, Doomsday, valamint az intergalaktikus fejvadász, Lobo (Emmet J. Scanlan) is.

A második szezon az amerikai premierrel egyidőben érkezik hozzánk is, június 13-tól, heti rendszerességgel adagolva az epizódokat, magyar felirattal. Szinkronos verzió itt is később lesz majd. De, hogy addig se unatkozzunk, újranézhetjük az első évadot, aminek mind a 10 része elérhető az HBO GO-n feliratos és szinkronos változatban egyaránt.

(forrás: HBO Pressroom)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük