DC Magyarország

Minden, ami DC!

Samantha Ware lesz Crazy Jane egyik személyisége a Doom Patrol második évadában

Oszd meg a cikket másokkal is:

Samantha Marie Ware visszatérő vendégszereplői minőségben csatlakozott a Doom Patrol második évadának stábjához. Jane egy olyan személyiségét fogja életre kelteni, akivel az első etapban nem találkoztunk, most azonban több epizódban is láthatjuk majd.

A sorozatban ugyebár Crazy Jane minden személyiségét külsőleg Diane Guerrero testesíti meg, azonban az első évad egyik részében a lány elméjébe tettünk kitérőt, ahol a különböző egyéniségeket más színészek formálták meg. Az, hogy Ware több epizódra is aláírt, azt jelenti, hogy a folytatásban gyakrabban látogatunk el a 64 személyiséggel rendelkező Jane tudatába.

Ware egy színész/énekesnő, akit leginkább a Glee musicalsorozat utolsó évadából ismerhetünk, de szerepelt a Netflixes What/If antológiaszéria mind a 10 részében, valamint egy-egy epizód erejéig láthattuk olyan produkciókban, mint a Barry, a Chicago Med, az NCIS: New Orleans vagy a Isten belájkolt.

Nem Ware az egyetlen új arc a különc hőscsapatot bemutató sorozat második évadában. Karen Obilom (NCIS: New Orleans) visszatérő szereplőként kelti életre a Roni Evans nevű, titokzatos múlttal rendelkező veteránt, aki kapcsolatba kerül Cyborggal egy PTSD csoportterápia során. Továbbá csatlakozik még a stábhoz Abigail Shapiro, aki a Főnök lányát, Dorothyt játssza majd.

A Doom Patrol második évada valamikor idén érkezik a DC Universe és az HBO Max streaming szolgáltatóra egyaránt, a pontos premierdátum bejelentésére azonban még nem került sor.

(forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük