DC Magyarország

Minden, ami DC!

Mire számíthatunk a Stargirl sorozattól

hírek | 2020. április 2. 18:09 | 1 hozzászólás
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Végtelen Világok Krízise ugyan lecsengett, de a DC rajongók továbbra sem maradnak újdonság nélkül, érkezik ugyanis a DC Universe új saját gyártású sorozata, a Stargirl, ami az újonnan bevezetett Föld-2-n játszódik. A főszereplő Courtney Whitmore szerepében Brec Bassingert láthatjuk majd, és a történet leginkább az ő kapcsolatára fókuszál majd a mostohaapjával, Pat Dugannel (Luke Wilson), aki egykor szuperhős volt. Emellett azonban szerepet kap a Justice Society of America hőscsapat, valamint a riválisaik, az Injustice Society is.

A sorozat és a karakter alkotója, Geoff Johns, valamint Bassinger az IGN-nek adott interjút nemrég, ahol felfedték, mire számíthatunk a sorozattól.

A karaktert láthattuk már a Smallville sorozatban Britt Irvin alakításában, valamint a Legends of Tomorrowban is, ahol Sarah Grey keltette életre. Bassinger elmondása szerint nem merített innen inspirációt az alakításához, hiszen ezek a korábbi feltűnések egy tapasztalt, veterán Stargirlt mutattak be, míg az általa játszott verzió még egy kezdő hősnő.

Geoff Johns egy “szuperhősös családi sorozatként” jellemzi a produkciót, amely az olyan 80-as évekbeli klasszikusok hangulatát idézi meg, mint az E.T. és a Vissza a jövőbe. A családi szál mellett azonban egy csapat összeállását is nyomon követhetjük, amely során a fiatal hősök a híres elődjeiktől veszik át a stafétát. A történet kezdetén az eredeti JSA tagokat megölik, ezért Courtney-ra és a többi fiatal hősre hárul a feladat, hogy kitöltsék az így keletkezett űrt. Bassinger bevallása szerint Courtney kvázi a csapat vezetője, aki a Kozmikus Pálca megtalálása után összetoborozza az osztálytársait.

Az első epizódban egy fotót is láthatunk majd róluk, amit egyébként az egyik előzetesben is megmutattak már, azonban egyelőre konkrét felbukkanásra nem számíthatunk tőlük. Johnsnak azonban vannak nagyobb tervei a karaktereket illetően a jövőre nézve, ezek részleteibe azonban még nem avathat be minket.

Bassinger azt is elejtette az interjú során, hogy az eredeti Dr. Mid-Nite, vagyis Charles McNider is jelentős szerephez jut az első évadban. Johns állítása szerint a sorozat még korábbra is elkalauzol minket, mint az eredeti JSA ideje, megalapozza ugyanis a Seven Soldiers of Victory nevű szövetséget, mint a Föld 2 első szuperhőscsapatát, és elmeséli Stargirl kozmikus pálcájának eredetét is.

Azt ugyebár a Krízis óta tudjuk, hogy a Stargirl kapcsolódik az Arrowverzumhoz, a rajongók tehát jogosan tehetik fel a kérdést, hogy várhatóak-e crossoverek a jövőben. Johns és Bassinger is lelkesedik az ötlet iránt, azonban ez még nem szerepelt az első évad tervei között.

Bassinger elmondta, hogy korábban volt szó arról, hogy Stargirl feltűnik a The Flash egyik epizódjában egy nagyobb történetszál erejéig, de ez végül nem valósult meg. A színésznő azt is bevallotta, hogy nagyon szívesen szerepelne együtt a Melissa Benoist által alakított Supergirllel, egyelőre azonban ez mind csak álmodozás szintjén létezik, konkrét tervek nincsenek.

A Stargirl május 18-án veszi kezdetét a DC Universe streaming szolgáltatón, másnap pedig a CW is műsorra tűzi a pilot epizódot, és ez a menetrend a heti rendszerességgel jelentkező évad egészére érvényes lesz.

(forrás: IGN)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

1 komment a(z) "Mire számíthatunk a Stargirl sorozattól" című bejegyzésnél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük