DC Magyarország

Minden, ami DC!

Aqualad eredetéről készül élőszereplős sorozat az HBO Maxra

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az HBO Max elkezdett fejleszteni egy adaptációt a You Brought Me the Ocean című ifjúsági grafikus novellából, ami Aqualad eredettörténetét meséli el.

Az egyórás epizódokból álló dramedy sorozat Jackson „Jake” Hyde életét mutatja be, aki egy Új Mexikóban élő homoszexuális tinédzser. Egész életében különös vonzalmat érzett a víz iránt, és végül hátrahagyta a sivatagos környezetét az óceánért. Ahogy kezdi felfedezni a különleges képességeit, mint a víz alatt lélegzés, szépen lassan bele is szeret osztálytársába, a középiskolai úszókapitány Kenny Liuba.

A karakter ezen inkarnációja 2010-ben debütált a Young Justice animációs sorozatban (Khary Payton szinkronizálásában), és ezzel párhuzamosan a képregények lapjain is bemutatkozott. A Kaldur’ahm néven is futó figuráról később kiderült, hogy Black Manta fia, és a képregényes kánonban ő lett a második Aquaman. Aqualad egy másik változata, Garth, szerepelt a Titánok sorozatban Drew Van Acker alakításában.

Író egyelőre nincs a szóban forgó produkció fedélzetén, de azt már lehet tudni, hogy Charlize Theron, AJ Dix, Beth Kono és Andrew Haas lesznek az executive producerei a Warner Bros. Television zászlaja alatt készülő sorozatnak.

(Forrás: Variety)

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük