DC Magyarország

Minden, ami DC!

Élőszereplős Wonder Twins film készül az HBO Maxra, és azt is tudjuk, ki írja és rendezi

hírek | 2022. február 15. 20:35 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

A Warner Bros. leszerződtette Adam Sztykielt egy élőszereplős Wonder Twins film forgatókönyvének megírására, valamint a rendezői poszt betöltésére. Az HBO Maxra készülő adaptáció produceri teendőit Marty Bowen és Wyck Godfrey (Alkonyat széria, Csillagainkban a hiba, Útvesztő-filmek) látják el a Temple Hill cég zászlaja alatt.

A Wonder Twins egy földönkívüli ikerpár, Zan és Jayna történetét meséli el. A páros egyik legjellegzetesebb ismertetőjegye a „Wonder Twin power, activate!’ szlogen, amit Jayna mond ki, mielőtt ő bármilyen állattá, testvére pedig vízzé alakul. A gyakran gúnyolódás tárgyát képező figurák feltűntek már a The All-New Super Friends Hour animációs sorozatban, a Teen Titans Go! néhány epizódjában, valamint a Smallville és a The Flash sorozatban is.

A készülőben levő film cselekményének részletei egyelőre nem ismertek.

Sztykiel már többször is dolgozott a Warner Bros berkeiben, olyan címeket találunk a filmográfiájában, mint a Terhes társaság, Projekt X, Családi üzelmek, a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Rampage, vagy a Scoob! Című animációs film, ahol íróként és producerként is ténykedett. Legutóbb szintén Johsonnal dolgozott együtt, a nyáron mozikba kerülő Black Adam filmen.

(Forrás: The Hollywood Reporter)

 

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük