DC Magyarország

Minden, ami DC!

Madame Xanadu sorozat készül az HBO Maxra a Bad Robot közreműködésével

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Warner Bros. Television és a Bad Robot elkezdte egy Madame Xanadu adaptáció fejlesztését az HBO Max számára. Az egyórás epizódokból álló drámasorozat forgatókönyvét Angela Robinson (Marston professzor és a két Wonder Woman, True Blood) írja, és ha zöld utat kap a projekt, akkor executive producerként is részt vesz a munkálatokban J.J. Abrams és Ben Stephenson mellett. Rachel Rusch társ-executive produceri minőségben van a fedélzeten.

Madame Xanadu, aki a képregényekben eleinte Nimue Inwundu néven szerepelt, egy halhatatlan varázslónő, aki szoros összefüggésben áll Artúr király és Merlin, a mágus legendájával. A karakter képes látni a jövőt, és van egy gyűjteménye különböző rosszindulatú entitásokból, amiket befőttesüvegekben tárol. Xanadut nemrég a sajnálatos módon egy évad után elkaszált Swamp Thing sorozatban láthattuk mellékszerepben, Jeryl Prescott alakításában.


A hatalmas varázslónő ugyanakkor alapítótagja a DC természetfeletti kötődésű karaktereit összegyűjtő Justice League Dark csapatnak is, akiknek szintén van készülőben levő sorozatuk az HBO Max és a Bad Robot zászlaja alatt. A csapat olyan tagokat tud még a soraiban, mint Constantine, aki szintén kaphat egy sorozatot, valamint Zatanna, akit a nagyvásznon is láthatunk majd, Emerald Fennel (Ígéretes fiatal nő) már dolgozik a forgatókönyvön.


(Forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük