DC Magyarország

Minden, ami DC!

Öt új szereplővel bővült a The CW Gotham Knights sorozatának pilot epizódja

Oszd meg a cikket másokkal is:

Még decemberben számoltunk be arról, hogy a The CW nekilátott egy Gotham Knights sorozat készítésének. Múlt hónapban érkezett a hír, miszerint a csatorna berendelte a pilot epizódot, most pedig az első casting bejelentések is napvilágot láttak.

Fallon Smythe (I Didn’t Do It) és Tyler DiChiara (Relish, The Virgin of Highland Park) állandó szereplői lesznek a sorozatnak, ha az megkapja az egész évados berendelést.

Smythe kelti életre a Harper Row nevű “életrevaló, fanyar és gyakran alábecsült biszexuális mérnököt, aki bármit meg tud javítani. A karakter azonban leginkább arra vágyik, hogy rendbe hozza a saját és a testvére, Cullen életét.”


DiChiara lesz Cullen Raw, “a transznemű tinédzser, aki miután hosszú ideig titkolta valódi énjét egy bántalmazó szülő elől, végül belefáradt az udvariaskodásba. Az okos és jó emberismerő Cullen készen áll arra, hogy megvívja a saját harcait.”


Rajtuk kívül további három névvel bővült a pilot szereplőgárdája, ugyanis Olivia Rose Keegan (Ármány és szenvedély, High School Musical: The Musical: The Series), Navia Robinson (Raven otthona) és Oscar Morgan (Warren, A babaház úrnője) is leszerződtek a produkcióhoz.


Keegan lesz Duela, aki a leírás szerint “goromba, kiszámíthatatlan és kicsit fékezhetetlen, de mindenekelőtt egy túlélő. Az Arkham Elmegyógyintézetben született lányt elhagyta az apja, aki Gotham legveszélyesebb embere. Duela ezután kemény harcosnak és tehetséges tolvajnak képezte ki magát.”


Robinson kelti életre Carrie Kelley-t, “a félelmet nem ismerő idealista lányt, akinek azt is sikerült kidumálnia, hogy Batman kelletlen szárnysegédje legyen. Ha valahol ég egy ház, vagy egy embernek segítségre van szüksége, ő rohan oda elsőnek, csak fontos, hogy lámpaoltásra hazaérjen.”


Morgan fogja játszani Turner Hayest. “Biológiai szüleinek halála után Turner kitartóan próbál felnőni a milliárdos mostohaapja nevéhez. A sármos és jó lelkű fiatal sosem érezte otthon magát a gazdag és előkelő emberek világában.”


A projektet a Batwoman három írója, Natalie Abrams, James Stoteraux és Chad Fiveash vezetik, utóbbiak executive produceri tisztségben, Abrams pedig társ-executive producerként. Greg Berlanti, Sarah Schechter és David Madden szintén executive producerei lesznek a Warner Bros Television zászlaja alatt készülő adaptációnak.


A szinopszis szerint miután Bruce Wayne gyilkosság áldozata lett, a lázadó fogadott fia kelletlen szövetséget köt Batman ellenfeleinek gyermekeivel, mivel mindannyian gyanúsítottak a Sötét lovag megölésének ügyében. A körözött bűnözőkké vált fiatal csapatnak harcolnia kell a nevük tisztázása érdekében, de Batman nélkül Gotham városa veszélyesebb, mint valaha. A remény azonban váratlan helyről érkezik, amikor ezekből a különc szökevényből lesznek a város következő megmentői, a Gotham Knights.


A pilot epizód forgatása áprilisban veszi kezdetét, a rendezői és executive produceri teendőket Danny Cannon látja el.


(Forrás: Variety)

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük