DC Magyarország

Minden, ami DC!

Öt állandó szereplővel bővült a Pennyworth második évada

Oszd meg a cikket másokkal is:

James Purefoy (Gyilkos hajsza, Szexoktatás), Edward Hogg (Tabu, Kurtizánok kora), Jessye Romeo (Kijárási tilalom, In the Long Run), Ramon Tikaram (Brassic, The Victim) és Harriet Slater (Faunutland and the Lost Magic) állandó szereplőként csatlakozott Jack Bannon mellé az Epix és a Warner Horizon Scripted Television Pennyworth című sorozatának második évadához. Purefoy, Hogg és Romeo új szereplői a közelgő folytatásnak, míg Tikaram és Slater visszatérőként voltak láthatóak az első etapban, most pedig állandóvá léptek elő.

Az egyórás részekből álló drámasorozatban a húszas éveiben járó Alfred Pennyworth (Bannon) kalandjait kísérhetjük figyelemmel. Az egykori brit titkos ügynök a 60-as évek Londonjában egy biztonsági céget alapít, és összedolgozik a fiatal milliárdos Thomas Wayne-nel, aki ekkor még nem Bruce édesapja.

Purefoy kelti életre Gulliver Troy kapitányt, Alfie egykori titkosszolgálatos felettesét. Gulliver Troy egy karizmatikus, művelt férfi, aki hatalmas étvággyal rendelkezik úgy az ital, mint a nők és a veszély területén.

Hogg játssza Salt ezredest. A magát engedelmes köztisztviselőnek álcázó zsarnok egy számító gyilkos, karddal és tollal egyaránt.

Romeot Katie Browning szerepében láthatjuk majd. Katie egy igazságos, gyanakvó és elképesztően naiv, idealista művészetszakos diák, akinek az életét megkeserítette a polgárháború.

Tikaram visszatér Victor Aziz felügyelő szerepében, aki megőrzi a józan eszét és száraz humorát még akkor is, amikor Londonon a káosz kezd uralkodni.

Slatert Sandra Onslowként láthatjuk továbbra is. A feltörekvő sztárpalánta, Alfie “se veled se nélküled” barátnője azóta rezidens énekesnő Alfie klubjában, és az a vágya, hogy ő legyen az új Sandie Shaw.

Bannon mellett visszatér a folytatásra Emma Paetz (Martha Kane), Hainsley Lloyd Bennett (Bazza), Ryan Fletcher (Dave Boy), Dorothy Atkinson (Alfred édesanyja), Polly Walker (Peggy Sykes), Jason Flemyng (Lord Harwood), valamint az elismert énekesnő Paloma Faith (Bet Sykes) is.

A tíz epizódot számláló második évad munkálatai januárban kezdődtek el az Egyesült Királyságban, a Warner leavesdeni stúdiójában. Az Epix csatorna 2020 nyarára tervezi a premiert.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük