DC Magyarország

Minden, ami DC!

Három új szereplővel bővült a Painkiller című Black Lightning spinoff pilot epizódja

Oszd meg a cikket másokkal is:

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a Black Lightning jelenleg futó negyedik évadának hetedik epizódja beépített pilotként szolgál egy lehetséges Painkiller spinoff sorozathoz. A szóban forgó rész szereplőgárdájához csatlakozott most Sibongile Mlambo (Lovecraft Country, Isten belájkolt, Teen Wolf), Alexander Hodge (Bizonytalan, Modern család) és James Roch (Éjszakai műszak, A Madea Christmas).

Mlambo egy Maya nevű karaktert kelt életre, aki a leírás szerint “egy elképesztően vonzó nő, aki ugyanakkor hideg és titokzatos. Egy született vezető, aki azt a benyomást kelti, hogy nem érdemes vele kötekedni.”

Hodge játssza Philky-t, aki egy “kínai származású, robusztusan jóképű, tetovált férfi. A karakter egykor hajléktalan alkoholista volt Gothamben, de most pultosként dolgozik, illetve hihetetlenül tehetséges technikai zseni, aki segít Khalilnak.”

A Roch által alakított karakter neve Cousin Donald, aki egy “extravagáns, udvarias óriás, aki különleges egyenruhát visel, tetőtől talpig bőrben jár, és a ruhához illő csizmát hord, utalva ezzel katonai múltjára. Felcserként szolgált a tengerészgyalogosoknál, vagyis ért a gyógyításhoz, de tehetséges abban is, hogy meggyőzzön másokat az életcéljaikról. A karakterben van egyféle kettősség, ezért ő jobban megérti Khalilt, mint mások.”

A Black Lightning negyedik, egyben utolsó évada február 8-án vette kezdetét a CW műsorán.

(Forrás: Deadline)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük