DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Batwoman írói Gotham Knights sorozatot készítenek a The CW-re

hírek | 2021. december 14. 17:27 | A bejegyzéshez itt lehet hozzászólni
Oszd meg a cikket másokkal is:

Újabb címmel bővül a The CW szuperhősprodukcióinak száma, ugyanis készülőben van egy Gotham Knights sorozat a csatorna berkein belül. A projektet a Batwoman három írója, Natalie Abrams, James Stoteraux és Chad Fiveash vezetik, utóbbiak executive produceri tisztségben, Abrams pedig társ-executive producerként. Greg Berlanti, Sarah Schechter és David Madden szintén executive producerei lesznek a Warner Bros Television zászlaja alatt készülő adaptációnak, ami nem egy “Batwoman spinoff” lesz, és a közelgő videojátékhoz sem kötődik.

A szinopszis szerint miután Bruce Wayne gyilkosság áldozata lett, a lázadó fogadott fia kelletlen szövetséget köt Batman ellenfeleinek gyermekeivel, mivel mindannyian gyanúsítottak a Sötét lovag megölésének ügyében. A körözött bűnözőkké vált fiatal csapatnak harcolnia kell a nevük tisztázása érdekében, de Batman nélkül Gotham városa veszélyesebb, mint valaha. A remény azonban váratlan helyről érkezik, amikor ezekből a különc szökevényből lesznek a város következő megmentői, a Gotham Knights.

Fiveash és Stoteraux jelenleg a harmadik évadnál járó Batwoman executive producerei, de korábban dolgoztak a Gotham és a Krypton sorozatokon is. Abrams íróként közreműködött már a Batwoman mellett a Supergirlben is.

(Forrás: Variety)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük