DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Superman és Lois showrunnere a második évad nyitányának revelációjáról beszélt

Oszd meg a cikket másokkal is:

Nálunk január 14-én startolt el a Superman és Lois második évada. A nyitóepizód továbbvitte az első etapra jellemző drámai hangulatot, megfogalmazott néhány új kérdést, amit a következő részek valószínűleg részletesen körül fognak járni, illetve az epizód legvégén kaptunk egy sejtelmes utalást is, ami talán egy jól ismert gonosztevő közeledtét harangozza be. Todd Helbing showrunner az EW-nek adott interjújában kifejtette, hogy a képregényrajongóknak igazuk van, valóban az a karakter érkezik a sorozatba, akire gondolnak.

A továbbiakban spoilerek következnek a Superman és Lois második évadnyitó epizódjából! Csak saját felelősségre olvass tovább!

Az epizód végefelé egy földrengés rázza meg Smallville városát, ami úgy tűnik, hogy a bányák felől ered. Clarknak először nincs lehetősége utánajárni a dolognak, ugyanis egy pár szupererős fiatalt talál a helyszínen, akik a DOD különleges „Amerikai Supermanek” programjának részei. A rész utolsó másodperceiben azonban visszatérünk a bányákhoz, és egy páncélos kezet látunk, ahogy próbálja kiszabadítani magát a föld alól.

Helbing az interjúban elárulta, hogy ez a jelenet valóban Doomsday jövetelét harangozta be, és egy bizonyos képregényborítóra tesz utalást. Elmondása szerint a jövő héten érkező második epizódban még többet látunk majd az ikonikus gonoszból, és a teljes revelációra is csak a harmadik részig kell várnunk. A showrunner kifejtette, hogy az alkotói folyamat során igyekeztek minél több motívumot átemelni a képregényekből, és próbáltak egy kis csavart vinni ezekbe, hogy érdekesebbé tegyék a történetet, és egy-egy karakter olyan aspektusait is előtérbe helyezzék, amelyekről korábban kevés szó esett. További részleteket természetesen nem árult el, a soron következő epizódok önmagukért fognak beszélni.

A Superman és Lois második évadának második része nálunk január 21-én válik elérhetővé az HBO GO-n, magyar felirattal!

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük