DC Magyarország

Minden, ami DC!

A Superman és Lois showrunnere a pilotban feltűnt titokzatos gonosztevőről beszélt

Oszd meg a cikket másokkal is:

Múlt héten elindult a CW következő dobása, a Superman & Lois sorozat, aminek első epizódja a kritikusok és a nézők lelkesedését is kiváltotta. A történet fókusza ezúttal arra a kérdésre került, hogy mihez kezd Superman, ha a világnak és a családjának egyszerre van rá szüksége. A nyitóepizódban a drámai pillanatok mellett azonban természetesen egy összecsapás is helyet kapott az ügyeletes főgonosszal, aki a Stranger névre hallgat. A rész végén közelebb kerülünk ahhoz, hogy ki is ő valójában, bár egyértelmű választ még nem kaptunk. A sorozat showrunnere az Entertainment Weekly-nek mesélt a rejtélyes rosszfiúról, illetve arról, hogy mire számíthatunk a karakter kapcsán a jövőben.

A továbbiakban spoilerek következnek a Superman & Lois pilot epizódja kapcsán!

A szóban forgó rész utolsó perceiben a Wolé Parks által játszott gonosztevőről kiderült, hogy egy bizonyos Luthor kapitányt rejt a páncél. Szükségtelen ezt a vezetéknevet bemutatni bárkinek is, immár egyértelmű, hogy Stranger valamiféle kapcsolatban áll Lex Luthorral, akit az Arrowverzumban Jon Cryer kelt életre, azt azonban egyelőre nem tudni, pontosan mi is a reláció a két figura között. Az EW megkérdezte Todd Helbing showrunnert arról, hogy a karakternek egyáltalán Lex-e a keresztneve, és bár konkrét válasz nem érkezett az alkotótól, azt megtudtuk, hogy egészen másra kell számítanunk, mint Cryer Arrowverzumbeli alakítása.

“Amit Jon Cryer művel a Supergirlben az nagyon király, ahogy megformálja Lex Luthort szerintem fantasztikus. Mi egy olyan ellenfelet akartunk adni itt Supermannek, aki másnak érződik, fenyegető, és olyan irányba is viheti a történetet, ami a Jon Cryer-féle verzióval nem lenne lehetséges. Azt tudom mondani, hogy meg fogjátok ismerni a karakter háttértörténetét, hogy honnan jött, hová tart, a szakmai és személyes életét, és azt is megtudjátok, miért szegül Superman ellen,” fogalmazta meg Helbing a választ.
Az epizód során Luthor kapitány tett némi utalást a saját múltjára is a Supermannel vívott harca közben. “Mindent tudok a Krypton utolsó fiáról, amit csak lehet. Ahonnan én jövök, fogalmazzunk úgy, van némi közös múltunk. Az én világom elpusztult, de én valahogy túléltem. Aztán idekerültem, és megtudtam, hogy te is itt vagy.” Luthor itt látszólag a tavalyi crossover esemény, a Végtelen világok krízise történéseiről beszél, ami minden bolygót elpusztított a multiverzumban. A kérdésre, miszerint van-e köze a Krízishez Luthor jelenlétének az Earth-Primeon, Helbing egy egyszerű igennel válaszolt, és nem bocsátkozott további részletekbe.

A Superman & Lois új epizódjai szerdánként érkeznek az HBO GO felhozatalába, magyar felirattal.

(Forrás: EW)

Ha tetszett a bejegyzés, kedvelj és kövess minket a Facebookon is!

Címkék: , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük